Tietokirjailijat mittelevät Runokuun Tietokirjaraadissa - Teemana on tänä vuonna Metsä

11.08.2021

Runokuun Tietokirjaraadissa kolme tietokirjailijaa lukee otteita teoksistaan yrittäen voittaa puolelleen sekä tuomarit että yleisön. Runokuun ja Tietokirjaraadin teemana on tänä vuonna Metsä. Runokuun Tietokirjaraati pidetään maanantaina 23.8.2021 klo 17.00–18.00. Tilaisuus striimataan Tiivistämöllä Suvilahdessa, Kaasutehtaankatu 1. Yleisöä voi tulla paikan päälle 25 henkilöä. Varaa paikkasi täältä.

Tallenteen Tietokirjaraadista voi katsoa Facebook-tapahtumasta täältä.

Mittelössä ovat mukana tietokirjailijat Sari Kanala, Kerttu Kotakorpi ja Marko Leppänen. Sari Kanala puolustaa lasten tietokirjaansa Piilosilla metsässä (Avain 2021, kuvitus Hannu Ahonen), Kerttu Kotakorpi teostaan Suomen luonto 2100 – Tutkimusretki tulevaisuuteen (Bazar 2021) ja Marko Leppänen teostaan Suomalainen metsäkylpy (Gummerus 2019, kirjoitettu yhdessä Adela Pajusen kanssa).

Tapahtumassa ankaraa, mutta ehdottoman leikkimielistä tuomarinvaltaa käyttävät vapaa kirjoittaja ja näyttelijä Kaarina Hazard, toimittaja ja Helsingin Kirjamessujen ohjelmajohtaja Ronja Salmi sekä graafinen suunnittelija ja kuvittaja Kasper Strömman. Juontajana tapahtumassa on viestintäasiantuntija ja tietokirjailija Katleena Kortesuo. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Lisätietoja Tietokirjaraadin esiintyjistä täällä.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen tietokirjailijat ry ja Nuoren Voiman Liitto. Tapahtumaa tukee Tietokirjallisuuden edistämiskeskus.


Runokuun Tietokirjaraati
Aika: Maanantaina 23.8.2021 klo 17.00–18.00
Paikka: Verkossa ja mahdollisesti paikan päällä Tiivistämöllä Suvilahdessa, Kaasutehtaankatu 1, Helsinki
Vapaa pääsy.
Paikan päälle voi varata paikan täältä.
Facebook-tapahtuma. Linkki striimiin tulee Facebook-tapahtumaan.


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Eveliina Laurila | Tiedottaja | Suomen tietokirjailijat ry
eveliina.laurila@suomentietokirjailijat.fi | 050 574 5296
www.suomentietokirjailijat.fi
www.runokuu.fi

Ajankohtaista