Runokuun Tietokirjaraati

kuva 2

Tietokirjailijat ottavat mittaa toisistaan!

Runokuun Tietokirjaraadissa kolme tietokirjailijaa lukee otteita teoksistaan yrittäen voittaa puolelleen sekä tuomarit että yleisön. Runokuun ja Tietokirjaraadin teemana on tänä vuonna Sähkö. Runokuun Tietokirjaraati pidetään perjantaina 21.8.2020 klo 17.00-18.00 keskustakirjasto Oodissa Helsingissä, Töölönlahdenkatu 2, 3. krs. Lisäksi tapahtumaa voi seurata etänä Facebookin kautta.

Tietokirjaraadissa kilpailijat lukevat otteita teoksistaan ja pyrkivät voittamaan puolelleen raadin ja yleisön. Mittelössä ovat mukana ovat kirjailijat Janne Käpylehto, Mikko Mattlar ja Tiina Sarja. Käpylehto puolustaa teostaan Auringosta sähköt kotiin, kerrostaloon ja yritykseen (Into 2016), Mattlar teostaan Synteettinen Suomi (Svart Publishing 2019) ja Tiina Sarja teostaan Minne sähkö meni? (Kustannus Mäkelä 2020, tehty yhdessä Mikko Posion ja Henna Ryynäsen kanssa).

Tapahtumassa ankaraa, mutta ehdottoman leikkimielistä tuomarinvaltaa käyttävät näyttelijä Kaarina Hazard, viestintäasiantuntija Katleena Kortesuo sekä graafinen suunnittelija Kasper Strömman. Juontajana tapahtumassa on kriitikko Vesa Rantama. Vapaa pääsy, tervetuloa paikan päälle tai livestriimin ääreen!

Runokuun kaikissa tapahtumissa kiinnitetään tänä vuonna erityisen paljon huomiota turvallisuuteen. Lisäksi siivousta on tehostettu kaikissa Runokuun tapahtumapaikoissa. Tilaisuuden turvallinen osallistujamäärä on 30 henkilöä, mutta tapahtumaa voit seurata myös etänä Facebookin kautta.

Paikkoja ei voi valitettavasti varata ennakkoon. Ethän tule kipeänä tai vähääkään oireisena tapahtumaan. Ethän myöskään tule paikalle, jos olet koronaviruksen altistusketjussa. Lue turvallisuudesta Runokuun tapahtumissa ja turvallisemman tilan periaatteista täältä.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Nuoren Voiman Liitto ja Suomen tietokirjailijat ry. Tapahtumaa tukee Tietokirjallisuuden edistämiskeskus.

Tapahtuma Facebookissa.

Lisätietoa Runokuusta www.runokuu.fi.