Hyvä pirkanmaalainen tietokirjailija

Vastapainoon!

Tietokirjapiiri vierailee tiistaina 6. helmikuuta klo 18.00–20.00 Vastapainossa (Yliopistonkatu 60 A, 4. kerros, klo 18 jälkeen sisäänpääsy ovisummerilla). Tilaisuudessa keskustellaan artikkelikokoelmien kustantamisesta, tekijänpalkkioista ja avoimesta julkaisemisesta.

Keskustelua alustetaan lyhyillä puheenvuoroilla. Puheenvuoron käyttävät Vastapainon toimitusjohtaja Kimmo Jylhämö, yliopistotutkija Elina Late, apulaisprofessori Olli Löytty, yhdistyksemme juristi Mikko Niemelä ja dosentti Kaisu Rättyä. Keskustelun lomassa on tarjolla pientä purtavaa ja kostuketta.   

Tietokirjapiiriin ei yleensä tarvitse ilmoittautua, mutta vierailun takia pyydän ilmoittamaan tulosta sähköpostilla viimeistään perjantaina 2.2. (pirkanmaan.tietokirjailijat@gmail.com). Tietokirjapiiri on avoin uusille ja vanhoille jäsenille.

Mukaan Metson messuille

Metson messut järjestetään lauantaina 20.4.2024 klo 10–17. Osallistumme tänäkin vuonna messuille järjestämällä myyntipöydän ja ehdottamalla esiintyjiä. Pane sähköpostia, jos olet halukas tuomaan kirjojasi myyntiin ja päivystämään myyntipöydässä. Ilmoita myös tammikuun aikana, haluatko ehdottaa esitystä tietokirjastasi; yhdistyksen ehdotus on lähetettävä järjestäjille jo helmikuun alussa.

Messuilla oli viime vuonna runsaasti kävijöitä, ja tapahtuma oli kaikin puolin onnistunut. Eiköhän mennä taas joukolla messuilemaan.

Tervetuloa!

Riitta Suominen
aluetoimikunnan puheenjohtaja
pirkanmaan.tietokirjailijat@gmail.com
040 570 2901