Kevätkokouspäivät 17.–18.5.2024 Tampereella

Suomen tietokirjailijat ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään lauantaina 18. toukokuuta 2024 klo 10 Tampere-talossa Tampereella (Yliopistonkatu 55). Kokoukseen ei ole mahdollista osallistua etäyhteydellä. 

Kevätkokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 7 §:ssä mainitut asiat. Kokouksessa esitetään hallituksen laatima toimintakertomus 2023, tilinpäätös sekä tilintarkastajan ja toiminnantarkastajan lausunnot, vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille sekä valitaan vaalivaliokunnan jäsenet erovuoroisten tilalle vuosiksi 2024–2025.

Ennen kokousta kuullaan vuosikokousesitelmä. Esitelmän pitää palkittu oppikirjailija Eenariina Hämäläinen otsikolla Miksi kirjoitan - ja kirjoitanko vielä 10 vuoden päästä?

Kokouksen jälkeen on tarjolla lounas. Kevätkokouspäivien ohjelma alkaa perjantaina 17.5. kaupungin vastaanotolla museokeskus Vapriikissa. 

Kokousmateriaalit ja osallistumisohjeet lähetetään ennakkoon ilmoittautuneille sähköpostitse erillisessä jäsenkirjeessä.  


Kevätkokouspäivien ohjelma

Perjantai 17.5.
19–20.30    Kaupungin vastaanotto
                   Museokeskus Vapriikki, Alaverstaanraitti 5

Lauantai 18.5.
10.00        Suomen tietokirjailijat ry:n kevätkokous
                 Tampere-talo, Yliopistonkatu 55
12.00         Lounas
                 Tampere-talo, Yliopistonkatu 55


Ilmoittaudu mukaan viimeistään 24.4.

Jäsenten toivotaan ilmoittautuvan kevätkokoukseen viimeistään 24.4. sivun alla olevalla verkkolomakkeella. Yhdistyksen jäsenet voivat tulla kokoukseen myös ilmoittautumatta, mutta ennakkoilmoittautumista toivotaan tila- ja tarjoiluvarausten takia. Varaamme tarjoilut vain ennakkoon ilmoittautuneille. 

Matkat ja majoitus

Kevätkokouspäivien ohjelma on jäsenille maksuton. Yhdistys korvaa lauantain kevätkokoukseen osallistuvien jäsenten kotimaan matkakuluja edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan (omavastuu 15 euroa). Matkalaskulomake löytyy täältä. Kirjoita lomakkeen selite-kenttään "Kevätkokouksen matkakulut" ja kirjaa, mistä mihin olet kulkenut ja minä päivinä (myös paluumatka). Lisää kuitit liitteeksi. Tarkemmat ohjeet kannattaa lukea matkalaskusivulta.

Mahdollisen majoituksen jäsenet hoitavat omakustanteisesti. 

Majoitus Courtyard by Marriot Tampere City -hotellissa

Courtyard by Marriot Tampere City -hotelli (Yliopistonkatu 57) tarjoaa yhdistyksen jäsenille -15 % alennuksen huonehinnasta. Courtyard by Marriott Tampere City sijaitsee Tampereen keskustassa, saman katon alla Tampere-talon kanssa. 

Varaus tehdään hotellin verkkosivuilla tästä linkistä.

Varaus tulee vahvistaa maksukortilla (pl. Visa Electron -kortti). Peruutuksen voi tehdä veloituksetta 24 tuntia ennen saapumispäivää. Peruutus tai mmuokkaus tulee tehdä varausvahvistuksen kautta tai olemalla yhteydessä vastaanottoon: info@courtyardtamperecity.com / +358 29 357 5700. Tarjous on voimassa toistaiseksi saatavuuden mukaan.


Ilmoittautuminen kevätkokouspäiville Tampereelle 17.–18.5.2024

Ilmoittaudu viimeistään 24.4.

Etunimi*

Sukunimi*

Sähköpostiosoite*

Puhelinnumero*

Postitoimipaikka*

Osallistun*

17.5. klo 19–20.30 Kaupungin vastaanotolle museokeskus Vapriikissa


18.5. klo 10 kevätkokoukseen Tampere-talossa


18.5. noin klo 12 lounaalle Tampere-talossa


Mahdolliset ruoka-aineallergiat tai muut lisätiedot

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.