Hyvät Lapin alueen tietokirjailijat

Poliitikot keskustelevat tietokirjallisuudesta Rovaniemellä

Yhdistys järjestää poliitikkopaneelin tietokirjallisuudesta. Keskustelemassa ovat kansanedustajaehdokkaat Katri Kulmuni (kesk.), Johanna Ojala-Niemelä (sd.), Vesa Puuronen (vas.), Sara Seppänen (ps.), Annika Sipola (kok.) ja Laura Tarvainen (vihr.). Keskustelu pidetään lauantaina 25. helmikuuta klo 14–15 Hotel Santa Clausin Kirnu-tilan lämpiössä, Korkalonkatu 29.

Paneelissa keskustellaan tieto- ja oppikirjallisuudesta sekä lukemisen ja koulutuksen merkityksestä. Miten turvataan kotimaisen tietokirjallisuuden tulevaisuus? Miten käy sivistyksen ja koulutuksen, jotka ovat olleet suomalaisen hyvinvoinnin rakennuspuita? Tilaisuuden juontaa yhdistyksen hallituksen jäsen Petri Laukka.

Jäsenkahvit paneelin jälkeen - Ilmoittaudu viimeistään 20.2.

Paneelin jälkeen on kahvitarjoilu yhdistyksen jäsenille. Ilmoittaudu jäsentapaamiseen viimeistään maanantaina 20.2. aluevastaava Pälvi Rantalalle: pilviranta@gmail.com.

Ennakkotieto: seuraava jäsenilta 14.3.

Lapin alueen seuraava jäsenilta pidetään tiistaina 14.3. Jäsentilaisuuden esiintyjänä on tietokirjailija Kalevi Leppänen, joka kertoo suomalaisesta olutkulttuurista. Lisätiedot ja ilmoittautumisohje lähetetään myöhemmin.

Tervetuloa!

Pälvi Puro Rantala
Lapin aluevastaava
pilviranta@gmail.com