Etelä-Savon aluekirje ja kutsu pikkujouluihin

Etelä-Savon tietokirjailijoiden vuosi on mennyt hyvin. Vuosi sitten olimme sitseillä Savonlinnassa ja Mikkelissä. Maaliskuussa 2023 oli poliitikkopaneeli Mikkelissä, ja neljästä paikalla olleesta ehdokkaasta kaksi pääsi eduskuntaan, Anna-Kristiina Mikkonen (SD) ja Jani Mäkelä (PS).

Samana iltana kun poliitikkopaneeli pidettiin, esitteli tietokirjailija Marika Lehto esitteli kirjaansa Leijonakuningatar Noora Räty. Toukokuussa isännöimme Mikkelissä yhdistyksen kevätkokousta ja saimme erityisen hyvää palautetta yhteisestä illasta MUISTIssa ja kaupungin vastaanotosta. Kesäkuussa kenraali Ari Puheloinen veti Savonlinnassa pääkirjaston täyteen kuulijoita. Lokakuussa olimme Mikkelissä Osmo Pekosen muiston äärellä Timo Siukosen, Simo S. Salon ja Petri Pekosen kanssa. Marraskuussa Savonlinnassa Päivi Kosonen johdatti meitä hoitavan lukemisen sanomaan.

Olen vuoden aikana ollut teistä jäsenistä useiden kanssa tekemisissä eri tavalla. Olemme saaneet myös uusia jäseniä. Lämpimästi tervetuloa mukaan joukkoon ja osallistumaan yhteisiin tapahtumiin. Onnea kaikkiin kirjahankkeisiin!

Pikkujoulut 18.12. klo 18.30 Mikkelissä - Ilmoittaudu mukaan!

Vuoden päätteeksi kutsun eteläsavolaiset jäsenet pikkujouluihin.

Aika: Maanantaina 18.12.2023 klo 18.30-20.30
Paikka: Einon viinitupa, Hallituskatu, 50100 Mikkeli
Tarjolla: Yhdistys tarjoaa kaikille glögin (alkoholiton/terästetty) sekä kevyen iltapalan paikallisia makuja lautasella.
Ohjelmassa: Ota mukaan yksi tai kaksi jonkun toisen tietokirjailijan kirjoittamaa tietokirjaa, jotka ovat puhutelleet sinua. Kerrotaan kuluneen vuoden kuulumiset ja tulevan vuoden suunnitelmat sekä lauletaan yhdessä jokunen joululaulu.
Ilmoittautuminen: Torstaina 14.12. mennessä tekstiviestillä tai Whatsapp-viestillä 0400 315 573 tai sähköpostilla teuvov.riikonen@gmail.com

Toivotan kaikille jäsenille ja tietokirjojen ystäville rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2024!

Teuvo V. Riikonen
Suomen tietokirjailijoiden Etelä-Savon aluevastaava
0400 315 573
teuvov.riikonen@gmail.com