Bloggarikahvit Tietokirjafestivaaleilla

kuva

Hei kirjabloggari, kirjagrammaaja, kirjatokkaaja tai kirjapodcastaaja

Bloggarikahvit Tietokirjafestivaaleilla

- Tule tapaamaan Blogistanian Tieto -voittaja Raisa Omaheimoa!

Kirjabloggareille ja kirjagrammaajille järjestetään bloggarikahvit Tietokirjafestivaaleilla torstaina 31.8. klo 16–17 Tieteiden talolla Helsingissä. Kahveilla voi tavata muita kirjabloggareita ja kirjagrammaajia. Kirjailijavieraana tapaamisessa on Blogistanian Tieto -voittaja Raisa Omaheimo. Tapaaminen on tarkoitettu kirjagrammaajille, kirjabloggareille, kirjatokkaajille ja kirjapodcastaajille. Tilaisuudessa on pientä tarjoilua ja kirjalahjoja. 

Tapaamiseen tulee ilmoittautua viimeistään 28.8. sivun alla olevalla lomakkeella. Mukaan mahtuu enintään 25 osallistujaa. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä kustantamo S&S:n kanssa. 

Tapaamisen jälkeen Omaheimo esiintyy Tietokirjafestivaalilla paneelikeskustelussa Kehomme – Yksityisiä vai yhteistä omaisuutta? torstaina 31.8. klo 17. Paneelikeskustelussa puhutaan siitä, miten erilaisten kehojen näkyvyys on lisääntynyt somessa ja mainoskuvastossa. Ovatko kehot yksityisiä vai julkista omaisuutta? Kuinka kehorauha saavutetaan? Keskustelijoina ovat Sami-Petteri Asikainen, Ulla Järvi ja Raisa Omaheimo. Paneelin juontaa Jenny Lehtinen.

Raisa Omaheimon teos Ratkaisuja läskeille voitti Blogistanian Tieto 2022 -palkinnon. Ratkaisuja läskeille -teoksessaan (S&S, 2022) Omaheimo kirjoittaa kehonormatiivisuudesta, lihavuuden representaatioista ja rakenteista niiden takana oman kokemuksensa ja tutkimustiedon kautta. 

Tietokirjafestivaalit pidetään 30.–31.8. Tieteiden talolla Helsingissä. Tapahtumassa kuullaan paneelikeskusteluja ja haastatteluja ajankohtaisista tietokirjallisista ja yhteiskunnallisista aiheista. Tietokirjafestivaaleille on vapaa pääsy. Tapahtumassa on pressihuone, jonne ovat tervetulleita median edustajat, bloggarit, kirjagrammaajat ja podcastaajat. Tutustu ohjelmaan täällä.

Tätä kutsua on lähetetty kirjabloggareille, kirjagrammaajille ja kirjapodcastaajille. Kutsua saa välittää vapaasti eteenpäin muille bloggareille ja kirjagrammaajille.