Juhlaseminaari ja syyskokous 17.–18.11.2023

Suomen tietokirjailijat ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 18. marraskuuta 2023 klo 10 Helsingissä Tieteiden talolla, Kirkkokatu 6. Kokoukseen voi osallistua etäyhteyksin tai paikan päällä.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 6 § mainitut asiat. Kokouksessa valitaan yhdistykselle hallituksen puheenjohtaja ja kolme hallituksen jäsentä erovuoroisten tilalle, vahvistetaan toimintasuunnitelma ja jäsenmaksujen suuruus vuodelle 2024, päätetään vuoden 2024 tulo- ja menoarviosta sekä vahvistetaan puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten palkkiot vuodelle 2024. Ennen kokousta on tarjolla aamukahvi ja kokouksen jälkeen lounas.

Käytännön järjestelyistä tiedotetaan tarkemmin kokoukseen ilmoittautuneille. Kokousmateriaalit lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Syyskokousta edeltävänä päivänä on yhdistyksen 40-vuotisjuhlavuoden seminaari perjantaina 17.11. klo 15 alkaen ravintola Töölön juhlasalissa, Runeberginkatu 14–16. Seminaarissa mm. julkistetaan yhdistyksen juhlajulkaisu ja jaetaan Warelius-palkinnot. Ohjelmallisen osuuden jälkeen on tarjolla pientä purtavaa. Juhlaseminaarin tarkempi ohjelma ilmoitetaan lähempänä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoitathan, jos et pääsekään paikalle.


Syyskokouspäivien ohjelma

Perjantai 17.11.
Klo 15.00 Juhlaseminaari, Ravintola Töölö, Runeberginkatu 14–16, Helsinki

Lauantai 18.11.
Klo 10.00 Suomen tietokirjailijat ry:n syyskokous, Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki
Klo 12.30 Lounas, Tieteiden talo 


Juhlaseminaariin ja syyskokoukseen ilmoittautuminen - Ilmoittaudu viimeistään 1.11.

Syyskokoukseen ilmoittaudutaan viimeistään keskiviikkona 1.11. alla olevalla lomakkeella. Etäosallistujaksi voi ilmoittautua vielä 8.11. asti. Myös etäosallistujien on ilmoittauduttava etukäteen. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoitathan, jos et pääsekään paikalle.

Käytännön järjestelyistä tiedotetaan tarkemmin kokoukseen ilmoittautuneille jäsenille. Juhlaseminaarin ohjelma sekä kokouksen materiaalit ja osallistumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse erillisessä jäsenkirjeessä. Muutokset ovat mahdollisia. Ilmoittautuminen on mahdollista vain verkkolomakkeella. 

Matkat ja majoitus

Syyskokouspäivien ohjelma on jäsenille maksuton. Yhdistys korvaa syyskokoukseen osallistuvien jäsenten kotimaan matkakuluja edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan (omavastuu 15 euroa). Matkakulut laskutetaan sähköisellä lomakkeella, joka löytyy täältä. Kirjoita selite-kenttään "Syyskokouksen matkakulut" ja kirjaa, mistä mihin olet kulkenut ja minä päivinä (myös paluumatka). Lisää kuitit liitteeksi. Tarkemmat ohjeet kannattaa lukea matkalaskusivulta. Mahdollisen majoituksen jäsenet hoitavat omakustanteisesti. Tieteiden talon esteettömyys. 


 

Ilmoittautuminen juhlaseminaariin ja syyskokoukseen 17.–18.11.2022

Ilmoittaudu viimeistään 1.11.2022

Etunimi*

Sukunimi*

Sähköpostiosoite*

Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Puhelinnumero*

Paikkakunta*

Osallistun juhlaseminaariin 17.11.2023 klo 15*


Osallistun syyskokoukseen 18.11. klo 10*Osallistun syyskokouksen jälkeen lounaalle 18.11. klo 12.30*


Mahdolliset lisätiedot, kuten ruoka-aineallergiat

Millainen on hyvä tietokirja? Vastaa lyhyesti.

Vastauksia voidaan heijastaa juhlaseminaarissa kaikkien näkyville nimettömästi.

Mistä aiheista olet kirjoittanut tietokirjoja? Vastaa yksittäisillä sanoilla.

Vastauksia voidaan heijastaa juhlaseminaarissa kaikkien näkyville nimettömästi.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.