Hyvä lounaissuomalainen tietokirjailija

Lounais-Suomen tietokirjailijoiden syyskauden 2023 toinen sitsi pidetään tiistaina 10.10. klo 18 alkaen ravintola Koulun Historialuokassa (Eerikinkatu 18). Tietokirjailijavieraina sitsissä ovat Jouni Suominen ja Henna Karppinen-Kummunmäki.

Jouni Suominen: Oppimisen johtaminen työelämässä

Jouni Suominen on kahden tohtorinhatun kirjailija, filosofi ja ahkera aluetilaisuuksiin osallistuja. Hänen uusin teoksensa Oppimisen johtaminen työelämässä (Tammertekniikka) ilmestyi tänä syksynä. Teoksessa käydään läpi työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjausta koskevaa metatason teoriataustaa. Jounin mukaan juuri tämän tyyppistä oppimisen johtamista koskevaa tietoa tarvitaan yhä enemmän tulevaisuuden työpaikoilla ja laajemminkin työelämässä. Kirja on suunnattu niille, joiden tehtävänä on kehittää henkilöstön osaamista.

Henna Karppinen-Kummunmäki: Minä ja Marilyn – pin-upin historia

Henna Karppinen-Kummunmäki, FT, on turkulainen kulttuurihistorioitsija ja tietokirjailija. Hän esittelee tietokirjatuotantoaan, joka sisältää niin lavatanssien kulttuurihistoriaa, sukupuolihistoriaa, tyttötutkimusta kuin tunteiden historiaa. Hänen uusin teoksensa Minä ja Marilyn – pin-upin historia (Avain) ilmestyi elokuussa.

Henna Karpppinen-Kummunmäki jatkaa vielä sitsin loppupuolella yhdessä Tapio Niemen kanssa. He ottivat lukeakseen Ilari Aallon ja Elina Helkalan teoksen Matkaopas keskiajan Suomeen (Atena 2023, 2. uudistettu laitos). Sitsissä he kertovat, mitä olivat teoksesta mieltä.

Tavataan Koulussa ja lähdetään matkalle!

Lassi Saressalo
Lounais-Suomen aluevastaava
lassi.saressalo@elisanet.fi
050 590 2210