Pirkanmaa

Pirkanmaan alueen tietokirjailijoiden kotipaikat ovat Tampereella ja sen lähialueilla. Alueella on yhdistyksen jäseniä noin 280.

 

Aluevastaava Riitta Suominen

Pirkanmaan aluevastaava on verkko-oppimisen ja viestinnän asiantuntija FT Riitta Suominen, jonka kotipaikka on Tampere. Hän on yhdistyksen talousvaliokunnan jäsen (2012).

"Olen aluetoimikunnan puheenjohtaja ja vastaan kymmenettä vuotta Tampereen seudun toiminnasta. Yhdistyksessä olen ahkeroinut myös monissa muissa luottamustoimissa: taloudenhoitajana sekä hallituksen ja talousvaliokunnan jäsenenä.

Taustaltani olen suomen kielen maisteri ja pyöritän verkkotoimintaan erikoistunutta viestintätoimistoa Tampereen teknologiakeskuksessa. Viime vuodet olen työskennellyt Verkko-opettajaksi viikossa, Verkko-opettaja 2.0 ja Become an eTeacher in a Week -aineistopakettien kanssa, jotka sisältävät kirjojen lisäksi verkkokursseja ja oppimateriaaleja eri alustoille.

Harrastan kaikkea kirjoihin, verkkotoimintaan ja tietokirjailijoihin liittyvää. Matkustan paljon, mutta aina minut voi tavata Twitterissä tai tietokirjailijoiden Facebook-ryhmässä."

Ota yhteyttä Riittaan
pirkanmaan.tietokirjailijat[at]gmail.com