Hyvä pohjoiskarjalainen tietokirjailija

Poliitikot keskustelevat tietokirjallisuudesta Joensuussa

Yhdistys järjestää poliitikkopaneelin tietokirjallisuudesta. Keskustelemassa ovat kansanedustajaehdokkaat Hanna Huttunen (kesk.), Timo Elo (kok.), Sanna Rissanen (sd.) ja Ninni Saarinen (vihr.). Keskustelu pidetään lauantaina 25. helmikuuta klo 13–14 Joensuun pääkirjasto Muikku-salissa, Koskikatu 25.

Paneelissa keskustellaan tieto- ja oppikirjallisuudesta sekä lukemisen ja koulutuksen merkityksestä. Miten turvataan kotimaisen tietokirjallisuuden tulevaisuus? Miten käy sivistyksen ja koulutuksen, jotka ovat olleet suomalaisen hyvinvoinnin rakennuspuita? Tilaisuuden juontaa yhdistyksen hallituksen jäsen Mervi Holopainen. Paneeliin on vapaa pääsy. Linkki Facebook-tapahtumaan. 

Jäsenkahvit paneelin jälkeen - Ilmoittaudu viimeistään 23.2.

Paneelin jälkeen jatkamme keskustelua tietokirjallisuudesta ja aluetoiminnasta kera kahvikupin ja pienen kahvileivän kirjaston Pilkku-kahvilassa. Kahvitilaisuuteen ilmoittautumiset ja mahdolliset ruoka-ainerajoitukset viimeistään torstaina 23.2. sähköpostilla marjahelena.simola@gmail.com tai puh. 0500 861 636 (mielellään tekstiviestinä).

Seuraava aluetilaisuus 6.3.

Ennakkotietona, että seuraava aluetilaisuus pidetään maanantaina 6. maaliskuuta. Tapaamisessa yhdistyksen puheenjohtaja Timo Tossavainen kertoo yhdistyksen kuulumisista ja mm. tekoälyn vaikutuksista. Tarkempi kutsu tulee myöhemmin.

Tapaamisiin

Marja Simola
Pohjois-Karjalan aluevastaava
marjahelena.simola@gmail.com