Hyvä pohjoiskarjalainen tietokirjailija

Tervetuloa kevään toiseen aluetilaisuuteen keskiviikkona 27. maaliskuuta 2024 klo 17.30 Kotileipurin Herkkupajaan (Suvantokatu 2, Taitokorttelin sisäpiha, Joensuu). Kiikkustuolivieraana on tietokirjailija, FT Mika Sivonen, joka kertoo uutuuskirjastaan Contra normas – Historian näkymättömät (Kustantamo etc 2024). 

Mika Sivonen on joensuulainen historiantutkija, joka on kirjoittanut artikkeleita useisiin paikallishistorioihin ja Suomen historiaa käsitteleviin julkaisuihin. Lisäksi hän on opettanut sukututkimusta ja vanhojen käsialojen tulkintaa Joensuun kansalaisopistossa.

Contra normas - Historian näkymättömät kertoo suomalaisten miesten ja naisten elämäntarinoita 1500-luvun lopulta toisen maailmansodan jälkeiseen aikaan. Nämä ihmiset ovat jääneet suurmiesten ja -naisten varjoon ja historian unohtamiksi. Heillä on kuitenkin ollut oma merkityksensä historian kulussa. Kirjaa on mahdollista ostaa jäsentapaamisessa.

Ilmoittaudu iltapalalle viimeistään 25.3.

Yhdistys tarjoaa jäsenille pienen iltapalan (kana-feta tai kasvispiirakka) kahvin tai teen kanssa. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 25.3. sähköpostilla marjahelena.simola@gmail.com tai tekstiviestillä p. 0500 861 636. Ilmoitathan samalla mahdolliset ruokarajoitteet.

Tervetuloa!

Marja Simola
Pohjois-Karjalan aluevastaava
marjahelena.simola @ gmail.com