Educa-messut

otsikkokuva

Opetus- ja kasvatusalan Educa-messut järjestetään järjestää 27.–28.1.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Olemme mukana Educa-messuilla omalla osastolla 6e58. Lisäksi jaamme messuilla vuoden 2023 Oppikirjailijapalkinnot. 

Osastoltamme voi hakea uusimman Tietokirjoja kouluun! -katalogin ja tilata Opettajien uutiskirjeen. Lisäksi osastolla voi kysyä oppi- ja tietokirjailijoiden apurahoista, koululaisten tietokirjastipendeistä ja kouluille maksuttomista tietokirjailijavierailuista. 


Oppikirjailijapalkintojen jako 

Lauantaina 28.1.2023 klo 12.45 Tieto-lavalla 

Oppikirjailijapalkinnot myönnetään 23. kerran tunnustuksena laajasta ja ansiokkaasta oppiteostuotannosta. Palkinnot ovat suuruudeltaan 8 000 euroa ja ne rahoitetaan Kopioston keräämillä tekijänoikeuskorvauksilla. Palkinnot jakavat Suomen tietokirjailijat ry:n puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. 


Educa-messuille on maksuton sisäänpääsy, mutta messuille tulee rekisteröityä ennakkoon. Rekisteröityminen oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn molempina messupäivinä. Rekisteröitymisen voi tehdä Educa-messujen rekisteröitymissivulla tai Messukeskuksen sisäänkäyntien asiakaspäätteillä tapahtuman aukioloaikoina. Rekisteröityminen on jo alkanut. Lisätietoja Educa-messujen verkkosivuilla