Educa-messut

otsikkokuva

Opetus- ja kasvatusalan Educa-messut järjestetään 26.–27.1.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Olemme mukana Educa-messuilla omalla osastolla 6e58 ja järjestämällä lavaohjelmaa. Lavaohjelmassamme keskustellaan siitä, millainen oppimateriaali tukee parhaiten oppimista, ja jaamme vuoden 2024 Oppikirjailijapalkinnot.

Osastollamme 6e58 jaamme tietoa apurahoista, kouluille maksuttomista tietokirjailijavierailuista sekä tietokirjastipendeistä. Jäsenille sekä oppikirjailijuudesta kiinnostuneille on kahvitarjoilu. Osastollamme on myös jaossa Tietokirjoja kouluun! -lukuvinkkikatalogeja

Nähdään Educassa!


Lavaohjelmamme Educassa

Oppikirjailijapalkintojen jako 

Perjantaina 26.1.2024 klo 14.15 Tieto-lavalla 

Oppikirjailijapalkinnot myönnetään 24. kerran tunnustuksena laajasta ja ansiokkaasta oppiteostuotannosta. Palkinnot ovat suuruudeltaan 8 000 euroa ja ne rahoitetaan Kopioston keräämillä tekijänoikeuskorvauksilla. Palkinnot jakavat Suomen tietokirjailijat ry:n puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. 


Millainen oppimateriaali tukee parhaiten oppimista? 

Perjantaina 26.1.2024 klo 14.30 Tieto-lavalla 

Digitaalisuus on muuttanut oppimista ja opettamista. Jos nuori sekä opiskelee että viettää vapaa-aikansa digitaalisilla laitteilla, mitä vaikutusta sillä on aivoille ja oppimiselle? Millainen oppimateriaali tukee parhaiten tämän päivän laadukasta opetusta? Keskustelijoina uskonnon, elämänkatsomustiedon ja psykologian lehtori ja oppikirjailija Kristiina Holm, aivotutkija ja psykologian tohtori Mona Moisala, ja Sanoma Learningin Nordic-organisaation perusopetuksen liiketoimintajohtaja Mika Perttola. Keskustelun juontaa Baba Lybeck.


Educa-messuille on maksuton sisäänpääsy, mutta messuille tulee rekisteröityä ennakkoon. Rekisteröityminen oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn molempina messupäivinä. Rekisteröitymisen voi tehdä Educa-messujen rekisteröitymissivulla tai Messukeskuksen sisäänkäyntien asiakaspäätteillä tapahtuman aukioloaikoina. Rekisteröityminen on jo alkanut. Lisätietoja Educa-messujen verkkosivuilla