Lasten ja nuorten tietokirjailijoiden tapaaminen Tietokirjafestivaaleilla

kuva

Tervetuloa lasten ja nuorten tietokirjailijoiden kahveille Tietokirjafestivaaleille keskiviikkona 30.8. klo 14!

Lasten ja nuorten tietokirjailijoille järjestetään iltapäiväkahvit Tietokirjafestivaaleilla keskiviikkona 30.8. klo 14–15 Tieteiden talolla, Kirkkokatu 6, Helsinki.

Tilaisuudessa voi vaihtaa kuulumisia lasten ja nuorten tietokirjailijoiden kesken, verkostoitua ja jakaa tietoa. Laura Ertimo ja Reetta Niemelä alustavat tilaisuuden aluksi lasten ja nuorten tietokirjallisuuden ajankohtaisista kuulumisista.

Tilaisuus on tarkoitettu lasten ja nuorten tietokirjojen tekijöille. Osallistujien ei tarvitse olla yhdistyksen jäseniä. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tapaamiseen tulee ilmoittautua viimeistään 24.8. Mukaan mahtuu enintään 25 osallistujaa. Ilmoittaudu mukaan sivun alla olevalla lomakkeella. 


Lasten ja nuorten tietokirjat – Kirjailijan ja kuvittajan yhteistyö

Tapaamisen jälkeen Tietokirjafestivaalin ohjelmassa on keskustelu lasten ja nuorten tietokirjailijan ja kuvittajan yhteistyöstä keskiviikkona 30.8. klo 15–15.45. Paneelikeskustelussa puhutaan siitä, millaista on kirjailijan ja kuvittajan yhteistyö. Millaista on tehdä yhdessä tietokirjoja lapsille ja nuorille? Keskustelijoina ovat Karoliina Suoniemi ja Emmi Kyytsönen sekä Leena Virtanen ja Sanna Pelliccioni. Keskustelun juontaa Aino-Mari Tuuri. 

Tietokirjafestivaalit pidetään 30.–31.8. Tieteiden talolla Helsingissä. Tapahtumassa kuullaan paneelikeskusteluja ja haastatteluja ajankohtaisista tietokirjallisista ja yhteiskunnallisista aiheista. Tietokirjafestivaaleille on vapaa pääsy. Tutustu ohjelmaan täällä.