Hyvä pirkanmaalainen tietokirjailija

Venäjä, Venäjä, Venäjä

Pirkanmaan tietokirjailijoiden aluetilaisuus järjestetään keskiviikkona 24.4. klo 18 ravintola Astorin kabinetissa (Aleksis Kiven katu 26, 33200 Tampere). 

Puhujaksi aluetilaisuuteen saamme entisen Suomen Venäjän-suurlähettilään tietokirjailija Hannu Himasen, jolta ilmestyy juuri 4.4. teos Missä enkelitkin pelkäävät — Hyökkäävä Venäjä ja Suomen turvallisuus (Docendo 2024). Teoksessa pohditaan, miksi jatkoimme toiveajatteluamme viimeiseen asti ja heräsimme vasta Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Aiemmin Himanen on käsitellyt Venäjän pyrkimyksiä ja Suomen muuttunutta turvallisuustilannetta teoksessaan Länttä vai itää: Suomi ja geopolitiikan paluu (Docendo 2017).

Ilmoittaudu heti tai viimeistään 19.4.

Esitysten jälkeen nautitaan yhteinen iltapala. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä, haluatko kala- vai kasvisruoan. Sitovat ilmoittautumiset ja ateriavalinnat viimeistään perjantaina 19.4. sähköpostitse pirkanmaan.tietokirjailijat@gmail.com tai tekstiviestitse numeroon 040 5702901. Tilaisuus on jäsenille maksuton.

Metson messut 20.4. klo 10–17 – tule päivystämään ja tuo kirjojasi myyntiin

Metson messuilla on taas Pirkanmaan tietokirjailijoiden myyntipöytä. Voit tuoda kirjoja myyntiin, kunhan hoidat kuljetukset ja hinnoittelet kirjasi tasasummin selvästi. Ilmoittaudu myös päivystäjäksi hoitelemaan kirjapöytäämme – samalla voit signeerata kirjojasi. Messuilla on kirjallista ohjelmaa usealla lavalla, ja meidän pitkästä ehdokaslistastamme ohjelmaan oli valittu kolme puhujaa.

Oma kirjailijaesittely PowerPoint-diana

Olen koostamassa pirkanmaalaisista tietokirjailijoista PowerPoint-esitystä. Siihen jokainen voi lähettää yhden dian, jossa muutamalla rivillä ja kuvalla esittelee omaa kirjailijantyötään. Diat lähetetään osoitteeseen pirkanmaan.tietokirjailijat@gmail.com.

Tervetuloa Astoriin ja messuille!

Riitta Suominen
aluetoimikunnan puheenjohtaja
pirkanmaan.tietokirjailijat@gmail.com
040 570 2901