Karkkikoruja, telefooneja ja koirien tunteita – Työpajat perheen pienimmille

image in content

Karkkikoruja, telefooneja ja koirien tunteita 

– Työpajat perheen pienimmille

Lauantaina 2.9.2023 klo 13, klo 14 ja klo 15

Tietokirjaviikon lauantaina Suomen tietokirjailijat järjestää kolme toiminnallista työpajaa perheen pienimmille klo 13, klo 14 ja klo 15. Työpajoissa askarrellaan mm. karkkikoru, jogurttipurkkipuhelin ja ja tutustutaan koirien tunteisiin. Vetäjinä toimivat lastentietokirjailijat. Työpajat pidetään keskustakirjasto Oodin lasten tapahtumatilassa, 3. krs. Työpajoihin voi osallistua myös vain osaksi aikaa ja niihin voi liittyä vapaasti koko työpajan ajan. Kaikki askartelumateriaalit tarjotaan osallistujille. Vapaa pääsy, tervetuloa! 


Työpajat lauantaina 2.9.2023

Keskustakirjasto Oodi, lasten tapahtumatila, 3. krs, Töölönlahdenkatu 4, Helsinki

Klo 13–13.45 Miten koira hymyilee?

Tutustu koiran tunteisiin tekemisen kautta. Paperityöpajassa askarrellaan koiria eri tunnetiloissa. Työpajan ohjaa kuvittaja ja lastenkirjailija Sari Airola, ja se perustuu Airolan lasten tietokirjaan Vuh vuh! Kaneli ja kaverit (Teos, 2019). Paperityöpaja sopii parhaiten 3–6-vuotiaille.

Klo 14–14.45 Telefoonityöpaja

Telefoonityöpajassa askarrellaan jogurttipurkkipuhelimia ja tutustutaan puhelimen historiaan. Työpajan ohjaa kuvittaja ja kirjailija Pinja Meretoja. Työpaja perustuu Meretojan lasten tietokirjaan Aikamatka. Miten telefoonista tuli älykäs (Tammi, 2022). Telefoonityöpaja sopii parhaiten 4–8-vuotiaille.

Klo 15–15.45 Karkkityöpaja

Karkkityöpajassa pujotellaan karkeista oma karkkikoru. Työpajassa voi myös tutkia lasten tietokirjaa Timanttia tietoa. Karkkikirjan ihmeellisiä tietoja (WSOY, 2019). Työpajan ohjaa lastenkirjailija Vuokko Hurme ja se sopii parhaiten n. 5–12-vuotiaille. 


Tapahtuma Facebookissa