Hyvä pirkanmaalainen tietokirjailija

Tekoälyä tietokirjailijoille

Pirkanmaan tietokirjailijoiden aluetilaisuus järjestetään maanantaina 23.10. klo 18 ravintola Astorin kabinetissa (Aleksis Kiven katu 26, 33200 Tampere).

Puhujaksi aluetilaisuuteen saamme tunnetun tietokirjailijan Petteri Järvisen, jolta on elokuussa ilmestynyt ajankohtainen teos Tekoäly ja minä (Tammi 2023). Dipl.ins. Petteri Järvinen on pitkän linjan it-ammattilainen, joka on seurannut alan kehitystä 1980-luvun alusta lähtien. Hänet tunnetaan aktiivisena mielipidevaikuttajana ja tuotteliaana tietokirjailijana. Viime aikoina hän on seurannut erityisesti tietoturvaa, digiajan palveluita sekä tekoälyn kehittymistä. Hän on kirjoittanut 36 it-aiheista tietokirjaa sekä noin pari tuhatta lehtiartikkelia ja kolumnia.

Tekoälyä tekijänoikeuksien näkökulmasta kommentoi yhdistyksemme juristi Mikko Niemelä, joka oli syyskuussa eduskunnan sivistysvaliokunnassa kertomassa tekijöiden näkemyksen Euroopan unionin valmisteilla olevasta tekoälyasetuksesta.

Ilmoittaudu heti tai viimeistään 16.10.

Esitysten jälkeen nautitaan yhteinen iltapala. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 16.10. sähköpostitse pirkanmaan.tietokirjailijat@gmail.com tai tekstiviestitse numeroon 040 570 2901. Tilaisuus on jäsenille maksuton.

Tervetuloa Astoriin!

Riitta Suominen
aluetoimikunnan puheenjohtaja
pirkanmaan.tietokirjailijat@gmail.com
040 570 2901