Jatkuvahakuisten apurahojen selvittäminen

Selvitys tehdään lomakkeella, joka on ladattavissa tästä.

Lähetä lomake täytettynä ja allekirjoitettuna toimistoon (Mariankatu 5, 3. krs, 00170 Helsinki) ja muista tarkistaa, mitkä liitteet selvitykseen tarvitaan.

(Aktiivilomakkeen täyttämiseen tarvitset Adobe Acrobat -ohjelman. Jos sinulla ei ole Acrobat-ohjelmaa koneellasi, voit asentaa sen ilmaiseksi Adoben verkkosivuilta.)

Selvitys on annettava kuuden kuukauden kuluessa apurahan myöntämisestä. Lisäaikaa selvityksen tekemiseen voi pyytää vapaamuotoisella hakemuksella yhdistyksen toiminnanjohtajalta (lähetä viesti osoitteeseen toimisto@suomentietokirjailijat.fi).

Uutta apurahaa ei myönnetä, ellei yhdistyksen myöntämästä edellisestä apurahasta ole tehty hyväksyttyä selvitystä.

Apurahan käyttötarkoituksen muuttamiseen on pyydettävä lupa kirjallisesti.


Laitehankintaan tarkoitetun apurahan selvittäminen:

Selvitä kulut, jotka hankinnasta ovat aiheutuneet. Liitä mukaan kuitit. Selvitys on annettava kuuden kuukauden kuluessa apurahan myöntämisestä.

Matkakuluihin tarkoitetun apurahan selvittäminen:

Selvitä lyhyesti matka, joka apurahalla on tehty. Liitä mukaan matkaliput ja muut maksutositteet. Selvitys on annettava kuuden kuukauden kuluessa apurahan myöntämisestä.

Kouluttautumiseen tarkoitetun apurahan selvittäminen:

Selvitä, mihin koulutukseen olet osallistunut. Liitä mukaan tosite kurssimaksusta. Selvitys on annettava kuuden kuukauden kuluessa apurahan myöntämisestä.