Jatkuvahakuisten apurahojen selvittäminen

Selvitys tehdään lomakkeella, joka on ladattavissa tästä.

Lähetä lomake täytettynä ja allekirjoitettuna toimistoon (Hietalahdenranta 15 A 8, 00180 Helsinki) ja muista tarkistaa, mitkä liitteet selvitykseen tarvitaan.

(Aktiivilomakkeen täyttämiseen tarvitset Adobe Acrobat -ohjelman. Jos sinulla ei ole Acrobat-ohjelmaa koneellasi, voit asentaa sen ilmaiseksi Adoben verkkosivuilta.)

Selvitys on annettava kuuden kuukauden kuluessa apurahan myöntämisestä. Lisäaikaa selvityksen tekemiseen voi pyytää vapaamuotoisella hakemuksella yhdistyksen toiminnanjohtajalta (lähetä viesti osoitteeseen sanna.haanpaa[at]suomentietokirjailijat.fi).

Uutta apurahaa ei myönnetä, ellei yhdistyksen myöntämästä edellisestä apurahasta ole tehty hyväksyttyä selvitystä.

Apurahan käyttötarkoituksen muuttamiseen on pyydettävä lupa kirjallisesti.


Laitehankintaan tarkoitetun apurahan selvittäminen:

Selvitä kulut, jotka hankinnasta ovat aiheutuneet. Liitä mukaan kuitit. Selvitys on annettava kuuden kuukauden kuluessa apurahan myöntämisestä.

Matkakuluihin tarkoitetun apurahan selvittäminen:

Selvitä lyhyesti matka, joka apurahalla on tehty. Liitä mukaan matkaliput ja muut maksutositteet. Selvitys on annettava kuuden kuukauden kuluessa apurahan myöntämisestä.

Kouluttautumiseen tarkoitetun apurahan selvittäminen:

Selvitä, mihin koulutukseen olet osallistunut. Liitä mukaan tosite kurssimaksusta. Selvitys on annettava kuuden kuukauden kuluessa apurahan myöntämisestä.