Jatkuvahakuisten apurahojen selvittäminen

Kohdeapurahojen selvitys tehdään lomakkeella, joka on ladattavissa tästä.

Lähetä selvitys liitteineen postiosoitteeseen Suomen tietokirjailijat ry, Hietalahdenranta 15 A 8, 00180 Helsinki. Voit vaihtoehtoisesti lähettää selvityksen PDF-tiedostoksi tallennettuna osoitteeseen toimisto[at]suomentietokirjailijat.fi. Emme huomioi kuvatiedostoja.

Täyttöohjeet:

  • Lataa aktiivilomake ja tallenna se laitteellesi.
  • Aktiivilomakkeen täyttämiseen tarvitset Adobe Acrobat -ohjelman. Jos sinulla ei ole Acrobat-ohjelmaa koneellasi, voit asentaa sen ilmaiseksi Adoben verkkosivuilta.
  • Avaa ja täytä lomake Adobe Acrobat -ohjelmalla. Muista tallentaa tiedot.
  • Älä täytä lomaketta selaimessa. Selaimet eivät välttämättä tue lomakkeen ominaisuuksia, eivätkä kaikki tiedot siinä tapauksessa tallennu.

Selvitys on annettava kuuden kuukauden kuluessa apurahan myöntämisestä. Lisäaikaa selvityksen tekemiseen voi pyytää vapaamuotoisella hakemuksella yhdistyksen toiminnanjohtajalta (lähetä viesti osoitteeseen sanna.haanpaa[at]suomentietokirjailijat.fi).

Uutta apurahaa ei myönnetä, ellei yhdistyksen myöntämästä edellisestä vastaavasta kohdeapurahasta ole tehty hyväksyttyä selvitystä.


Laitehankintaan tarkoitetun apurahan selvittäminen

Erittele kulut, jotka hankinnasta ovat aiheutuneet. Liitä mukaan kuitit, joista selviää myyjän ja ostajan nimi, ostoajankohta, hankinnat ja niiden hinnat. Selvitys on annettava kuuden kuukauden kuluessa apurahan myöntämisestä.

Matkakuluihin tarkoitetun apurahan selvittäminen

Erittele matkakulut päiväkohtaisesti. Liitä mukaan matkaliput ja muut maksutositteet. Jos teet matkan omalla autolla, erittele ajopäivät, matkaosuudet sekä kilometrit. Selvitys on annettava kuuden kuukauden kuluessa apurahan myöntämisestä.

Kouluttautumiseen tarkoitetun apurahan selvittäminen

Selvitä, mihin koulutukseen olet osallistunut. Liitä mukaan tosite kurssimaksusta, josta selviää kurssin järjestäjä, kurssin nimi, ajankohta ja hinta. Selvitys on annettava kuuden kuukauden kuluessa apurahan myöntämisestä.