Hyvät Kaakkois-Suomen tietokirjailijat

Tervetuloa elämäkertojen äärelle Kouvolaan 19.2. klo 18

- Ilmoittaudu jäsenillalliselle viimeistään 16.2.

Kiinnostavatko sinua elämäkerrat, niiden lukeminen tai niiden kirjoittaminen? Millaista on kirjoittaa sellaisen ihmisen elämäkertaa, jolla oma vahva persoonansa, huima tarinansa ja joka on kaikille julkisuudesta tuttu?

Tällaisia vahvoja, itsenäisiä, arvostettuja naisia ovat presidentin puolisot Sylvi Kekkonen ja Tellervo Koivisto, näyttelijä Seela Sella ja Suomen ensimmäinen naispuolinen piispa Irja Askola. Heitä yhdistää se, että tietokirjailija Anne Mattsson on kirjoittanut heistä kaikista elämäkerran.

Anne Mattsson (s.1973) on helsinkiläinen valtiotieteiden lisensiaatti, lukion historian- ja yhteiskuntaopinopettaja sekä oppikirjailija. Hän on erikoistunut naisten elämäntarinoihin.

Tule kuuntelemaan Anne Mattssonin ajatuksia näiden naisten elämäkertojen ja yleensäkin elämäkertojen kirjoittamisesta Kouvolan pääkirjastoon maanantaina 19. helmikuuta kello 18.00 alkaen (Salpausselänkatu 33). Tilaisuuden jälkeen menemme tietokirjailijaporukalla yhdistyksemme tarjoamalle illalliselle ravintola Gyrokseen, joka sijaitsee kirjaston lähellä osoitteessa Salpausselänkatu 37.

Ilmoittaudu mukaan 16. helmikuuta mennessä sähköpostitse osoitteeseen umsievinen@gmail.com.

Hienojen talvipäivien toivotuksin

Ulla-Maija Sievinen
Tietokirjailija, FM
Suomen tietokirjailijat ry:n Kaakkois-Suomen aluevastaava
umsievinen @ gmail.com
050 574 3299