Poliitikot keskustelevat tietokirjallisuudesta Jyväskylässä

  • Jäsenetkot 20.2. klo 16-17 kahvila Taiteessa. Ilmoittaudu viimeistään 17.2.
  • Paneelikeskustelu 20.2. klo 17-18 Tietoniekka-salissa, sisääntulokerroksessa. Vapaa pääsy.

Suomen tietokirjailijat ja Jyväskylän yliopisto järjestävät poliitikkopaneelin tietokirjallisuudesta ja tutkitun tiedon merkityksestä. Keskustelemassa ovat kansanedustajaehdokkaat Bella Forsgren (vihr.), Kauko Isomäki (perus), Jani Kokko (sd.), Joonas Könttä (kesk.), Anna Nurmi (kok.) ja Ira Vainikainen (vas.). Keskustelu pidetään maanantaina 20. helmikuuta klo 17–18 Jyväskylän yliopiston kirjasto Lähteessä Tietoniekka-salissa, Seminaarinkatu 15.

Paneelissa keskustellaan sivistyksestä, oppimisesta, tutkitusta tiedosta, lukemisesta, tieto- ja oppikirjallisuudesta. Miten turvataan kotimaisen tietokirjallisuuden tulevaisuus? Miten käy sivistyksen ja koulutuksen, jotka ovat olleet suomalaisen hyvinvoinnin rakennuspuita?

Tilaisuuden juontaa Suomen tietokirjailijat ry:n Keski-Suomen aluevastaava ja Jyväskylän yliopiston yhteiskuntasuhdepäällikkö Anu Mustonen. Mukana tenttaamassa ovat myös Avoimen tiedon keskuksen johtaja Pekka Olsbo ja alumnikoordinaattori Heli Mäki. 

Jäsenille kahvitarjoilu - ilmoittaudu viimeistään 17.2.

Yhdistyksen jäsenille on kahvitarjoilu ja jäsenetkot ennen paneelikeskustelua. Tilaisuus pidetään kahvila Taiteessa. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 17.2. aluevastaava anu.mustonen@jyu.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

Anu Mustonen
Suomen tietokirjailijoiden Keski-Suomen aluevastaava
anu.mustonen@jyu.fi
050 564 9022

Tapahtuma Facebookissa