Liity asiantuntijarekisteriin

Tietokirjailija, rekisteröidy sivun alla olevalla lomakkeella.

Suomen tietokirjailijat ry:n jäsenet edustavat asiantuntijoina useita eri aloja arkeologiasta äidinkieleen. Yhdistyksen ylläpitämä asiantuntijarekisteri tarjoaa eri tahoille mahdollisuuden hakea esimerkiksi puhujaa, luennoitsijaa tai kirjoittajaa.

Miten liityt?

Asiantuntijarekisteriin liitytään sivun alla olevalla lomakkeella. Syötä tietosi lomakkeelle, ja ne tulevat näkyviin noin 1-2 arkipäivän kuluessa liittymisestä. Asiantuntijarekisteriin hyväksytään vain Suomen tietokirjailijoiden jäsenet.

Jos erityisalasi puuttuu lomakkeen listasta, otathan yhteyttä yhdistyksen tiedottajaan, eveliina.laurila@suomentietokirjailijat.fi. Päivitämme erityisalalistaa mielellämme. Listaan päivitetään pääalat, omaa erityisosaamistaan voi tarkentaa Muita tietoja -kentässä. Rekisterin hakutoiminto sisältää myös Muita tietoja -kentän sanat.

Tietojen päivittäminen asiantuntijarekisteriin

Asiantuntijarekisterin tietoja päivitetään henkilökohtaisen muokkauslinkin kautta. Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin, joka sisältää muokkauslinkkisi. Muistathan pitää saamasi linkin tallessa. Pääset päivittämään tietoja vain sen kautta. Jos viestiä ei heti näy, kannattaa tarkistaa roskapostikansio. Kukin vastaa itse omien tietojensa päivittämisestä ja ajanmukaisuudesta.

Jos kadotat linkin, saat tilattua sen sähköpostiisi täältä. Kaikki tietojen muokkaukset on hyvä tehdä jo olemassa olevaan profiiliin. Älä siis luo itsellesi uutta asiantuntijaprofiilia, jos olet hukannut muokkauslinkkisi.

Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, ota yhteyttä: eveliina.laurila @ suomentietokirjailijat.fi.

Osoitteenmuutokset on ilmoitettava erikseen toimistoon täällä ja päivitettävä itse asiantuntijarekisteriin. Asiantuntijarekisterin tiedot eivät ole yhteydessä yhdistyksen jäsenrekisteriin.

Jos haluat poistaa profiilisi, ota yhteyttä: eveliina.laurila @ suomentietokirjailijat.fi.

Jos olet kiinnostunut tekemään kouluvierailuja, ilmoittaudu myös Lukukeskuksen kirjailijahakuun. Lukukeskus järjestää yhteensä noin 1 000 kirjailijavierailua vuosittain. Vierailut välitetään tilaajapalvelun kautta. Palvelu on väline sopivan kirjailijavierailijan löytämiseen ja tilaamiseen. Sen kautta eri tahot, esimerkiksi koulut ja kirjastot, tilaavat kirjailijoita esiintymään. Kun tilaus tulee, Lukukeskus ottaa yhteyttä kirjailijaan ja kysyy, sopiiko ehdotettu vierailu kirjailijalle.

Suomen tietokirjailijoiden ja Lukukeskuksen yhteisenä tavoitteena on lisätä erityisesti tietokirjailijavierailuiden määrää.


Liity asiantuntijarekisteriinKuvan suosituskoko: vähintään 175x175px