Liity asiantuntijarekisteriin

Rekisteröidy ja muokkaa tietojasi sivun alalaidassa olevalla lomakkeella.

Suomen tietokirjailijat ry:n jäsenet edustavat asiantuntijoina useita eri aloja arkeologiasta äidinkieleen. Yhdistyksen ylläpitämä asiantuntijarekisteri tarjoaa kenelle tahansa mahdollisuuden hakea esimerkiksi puhujaa, luennoitsijaa tai kirjoittajaa.

Syötä tietosi asiantuntijarekisteriin alla olevalla lomakkeella. Tiedot tulevat näkyviin heti, kun ne on hyväksytty yhdistyksen toimistossa. Asiantuntijarekisteriin hyväksytään vain Suomen tietokirjailijoiden jäseniä.

Tietojen päivittäminen asiantuntijarekisteriin

Asiantuntijarekisterin tietoja päivitetään henkilökohtaisen muokkauslinkin kautta. Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin, joka sisältää muokkauslinkkisi. Muista pitää saamasi linkki tallessa. Pääset päivittämään tietoja vain sen kautta.

Osoitteenmuutokset on ilmoitettava erikseen toimistoon ja asiantuntijarekisteriin, sillä asiantuntijarekisterin tiedot eivät ole yhteydessä yhdistyksen jäsenrekisteriin.

Kaikki tietojen muokkaukset on hyvä tehdä jo olemassa olevaan profiiliin. Älä siis luo itsellesi uutta asiantuntijaprofiilia, jos olet hukannut muokkauslinkkisi. Jos kadotat linkin, ota yhteyttä yhdistyksen toimistoon.

Jos olet kiinnostunut tekemään kouluvierailuja, ilmoittaudu myös Lukukeskuksen kirjailijahakuun. Lukukeskus järjestää yhteensä noin 1 000 kirjailijavierailua vuosittain. Vierailut välitetään kirjailijatietokannan kautta. Tietokanta on väline sopivan kirjailijavierailijan löytämiseen ja tilaamiseen. Sen kautta eri tahot, esimerkiksi koulut ja kirjastot, tilaavat kirjailijoita esiintymään. Kun tilaus tulee, Lukukeskus ottaa yhteyttä kirjailijaan ja kysyy, sopiiko ehdotettu vierailu kirjailijalle.

Suomen tietokirjailijoiden ja Lukukeskuksen yhteisenä tavoitteena on lisätä erityisesti tietokirjailijavierailuiden määrää.


Liity asiantuntijarekisteriin