Liity asiantuntijarekisteriin

Tietokirjailija, rekisteröidy ja muokkaa tietojasi sivun alalaidassa olevalla lomakkeella.

Suomen tietokirjailijat ry:n jäsenet edustavat asiantuntijoina useita eri aloja arkeologiasta äidinkieleen. Yhdistyksen ylläpitämä asiantuntijarekisteri tarjoaa eri tahoille mahdollisuuden hakea esimerkiksi puhujaa, luennoitsijaa tai kirjoittajaa.

Syötä tietosi asiantuntijarekisteriin alla olevalla lomakkeella. Tiedot tulevat näkyviin noin 1-2 arkipäivän kuluessa liittymisestä. Asiantuntijarekisteriin hyväksytään vain Suomen tietokirjailijoiden jäsenet.

Jos erityisalasi puuttuu lomakkeen listasta, otathan yhteyttä yhdistyksen tiedottajaan, eveliina.laurila@suomentietokirjailijat.fi. Päivitämme erityisalalistaa mielellämme.

Tietojen päivittäminen asiantuntijarekisteriin

Asiantuntijarekisterin tietoja päivitetään henkilökohtaisen muokkauslinkin kautta. Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin, joka sisältää muokkauslinkkisi. Muistathan pitää saamasi linkki tallessa. Pääset päivittämään tietoja vain sen kautta. Jos viestiä ei heti näy, kannattaa tarkistaa roskapostikansio.

Kaikki tietojen muokkaukset on hyvä tehdä jo olemassa olevaan profiiliin. Älä siis luo itsellesi uutta asiantuntijaprofiilia, jos olet hukannut muokkauslinkkisi. Jos kadotat linkin, saat tilattua sen sähköpostiisi täältä.

Osoitteenmuutokset on ilmoitettava erikseen toimistoon ja asiantuntijarekisteriin, sillä asiantuntijarekisterin tiedot eivät ole yhteydessä yhdistyksen jäsenrekisteriin. Osoitteenmuutoksen toimistoon voi ilmoittaa täällä.

Jos haluat poistaa profiilisi, ota yhteyttä yhdistyksen toimistoon, toimisto @ suomentietokirjailijat.fi.

Jos olet kiinnostunut tekemään kouluvierailuja, ilmoittaudu myös Lukukeskuksen kirjailijahakuun. Lukukeskus järjestää yhteensä noin 1 000 kirjailijavierailua vuosittain. Vierailut välitetään kirjailijatietokannan kautta. Tietokanta on väline sopivan kirjailijavierailijan löytämiseen ja tilaamiseen. Sen kautta eri tahot, esimerkiksi koulut ja kirjastot, tilaavat kirjailijoita esiintymään. Kun tilaus tulee, Lukukeskus ottaa yhteyttä kirjailijaan ja kysyy, sopiiko ehdotettu vierailu kirjailijalle.

Suomen tietokirjailijoiden ja Lukukeskuksen yhteisenä tavoitteena on lisätä erityisesti tietokirjailijavierailuiden määrää.


Liity asiantuntijarekisteriin