Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu

Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun tietokirjailijoiden kotipaikat ovat Oulussa ja Kajaanissa sekä näiden lähialueilla. Alueella on yhdistyksen jäseniä noin 110.


Aluevastaava Katariina Vuori

4.3.2022

Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluevastaava on Katariina Vuori, asemapaikkana Oulu.

"Olen ollut yhdistyksen jäsen vuodesta 2015. Yhdistyksen jäseneksi pääseminen on tarkoittanut minulle kirjailijaidentiteetin vahvistumista, vertaistukea ja apurahojen kautta myös mahdollisuutta tehdä tätä työtä. Suomen tietokirjailijat ajaa meidän tekijöiden etuja, ja tekeekin sen tarmokkaasti!

Olen täysipäiväinen kirjailija. Kirjoitan sekä tietokirjoja että proosaa. Olen julkaissut tusinan verran tietokirjoja ja kolme romaania. Tuotantoani on käännetty eestiksi, unkariksi ja saksaksi. Olen koulutukseltani arkeologi, fysioterapeutti, sanataide- ja kirjallisuusterapiaohjaaja, personal trainer ja olenpa tainnut joskus suorittaa lasketteluopettaja-kurssinkin!

Haluaisin tuoda toimintaan lisää leppoisia, vähemmän virallisia tapaamisia, joissa jäsenet voivat tutustua toisiinsa ja toistensa tuotantoon. Voisimme myös järjestää matalan kynnyksen teemailtoja, joissa esimerkiksi vaihdetaan ajatuksia kirjoitusprosessista, arkistojen käytöstä tai muusta tietokirjailijan työhön liittyvästä aspektista."

Ota yhteyttä Katariinaan:
katariina.vuori [at] gmail.com

Katariina Vuoren kuva: Kimmo Brandt / Compic