Päijät-Häme
Hyvä päijäthämäläinen tietokirjailija
Kiitos kaikille tämän vuoden aluetilaisuuksissa esiintyneille ja tapahtumiin osallistuneille! Ensi vuonnakin on luvassa monenmoista ohjelmaa kevätkaudella. Aloitetaan vuodenavausillanvietolla Santa Féssa Lahdessa.
Tietokirjailijan esitelmä pääkirjastossa ja iltapala Sante Féssa Lahdessa
- Keskiviikkona 18.1. klo 17 alkaen. Ilmoittaudu viimeistään 9.11.
Suomen tietokirjailijoiden tietokirjailijapalkinnolla tänä vuonna palkittu Pirjo Saarnia kertoo tietokirjailijan työstään ja kirjoistaan kirjastossa. Tilaisuuden jälkeen siirrymme iltapalalle ravintola Santa Féhen (Aleksanterinkatu 10), jossa yhdistys tarjoaa herkullisen ja ruokaisan salaatin ja yhden kaadon viiniä, olutta tai virvoitusjuomaa sekä jälkiruuaksi sorbetin tai jäätelön.
Kirjailijavieraana Pirjo Saarnia: Ravintotiedon viidakossa
Keskiviikkona 18.1. klo 17.00 Lahden pääkirjaston auditoriossa
Pirjo Saarnia on laillistettu ravitsemusterapeutti ja terveystieteiden maisteri. Hän on toiminut 20 vuoden ajan ravitsemuksen alalla. Saarnia on työskennellyt ravitsemusterapeuttina, kirjailijana ja kouluttajana sekä tehnyt paljon valtakunnallista ravitsemusyhteistyötä.
Vierailullaan Saarnia kertoo ravintokirjoistaan ja tämän päivän ravitsemushaasteista. Saarnia on kirjoittanut kymmenen ravintokirjaa. Uusin teos Kevyemmin : Ratkaisu pysyvään painonhallintaan julkaistaan tammikuussa 2023.
Illallinen Santa Féssa
Salaattimenu
- HALLOUMI SALAD (K) Rapeaa halloumia, jogurttidressinkiä sekä mustikkasiirappia
tai - CHICKEN SALAD (L, G) Grillattu kanan rintafilee, passionmajoneesia
tai - LAMB SALAD (L, G) Grillattua karitsan sisäfileetä, aurinkopestoa sekä jogurttidressinkiä.
Kaikki salaatit sisältävät raikasta salaattia, melonia, marinoitua ananasta, kirsikkatomaatteja, kurkkua, granaattiomenaa, rypäleitä, yrttejä sekä chili-paahdettuja siemeniä.
Jälkiruoka
- SORBET Sorbetti vaihtuvasta valikoimasta ja mansikkacoulis
tai - ICE CREAM Jäätelöpallo vaihtuvasta valikoimasta, suklaa- tai kinuskikastiketta.
HUOM: Ilmoittaudu iltapalalle viimeistään 9.1. ja kerro, minkä salaatin valitset. Ilmoita myös mahdollisista ruoka-ainerajoitteista. Ilmoittautumiset sähköpostiini: ammisaure@gmail.com.