Tietokirjailta 11.10. klo 17.30 Lahden kirjastossa

- Esiintyjänä Annika Suvivuo

Keskiviikkona 11.10. klo 17.30–18.30 Lahden pääkirjaston ja Suomen tietokirjailijoiden yhteinen kirjailijavieras on Annika Suvivuo, joka kertoo tietokirjallisuuden tarinallisuudesta otsikolla Tietokirjaan mahtuu myös tunteita ja kokemuksia. Hän esiintyy Lahden pääkirjaston aikuisten tapahtuma-alueella (Lahden pääkirjasto, Kirkkokatu 31).

Hämeenkoskelainen Annika Suvivuo on vapaa luonto-ohjaaja ja toimittaja. Tuoreessa kirjassaan Matka jään reunalle (Otava, 2023) hän käsittelee jäätä ja elämän kirjoa tarinallisesti ja koskettavasti, omakohtaisten kokemusten läpi. Matka jään reunalle toimii tapausesimerkkinä Suvivuon esitykselle, jossa hän pohtii, miten tunteet ja kokemukset mahtuvat tietokirjaan.

Esitystä voi seurata myös striimin välityksellä Lahden kaupunginkirjaston YouTube-kanavalla.

Tilaisuuden jälkeen pidetään keskusteleva jäsentapaaminen Santa Féssa. Yhdistys tarjoaa hampurilaisen, juoman ja jälkiruokajäätelön tai –sorbetin. Tarjoilua varten tarvitaan ennakkoilmoittautuminen ja tieto, minkä hampurilaisen haluat nauttia.

Ilmoittaudu ja kerro valintasi joko sähköpostitse ammisaure@gmail.com tai tekstiviestillä 050 331 8209 (yhteystiedot alla) 2.10. mennessä.

Hampurilaisvaihtoehdot:

1. CHICKEN BURGER
Grillattua kananrintaa, avocadoa, Medina -chilimajoneesia. Maalaisranskalaiset.
2. BLUES BROTHERS BURGER
Kotimainen naudan jauhelihapihvi, tupla-cheddar, suolakurkkua ja ryytisinappimajoneesia. Maalaisranskalaiset.
3. BACON-CHEESE BURGER  
Kotimainen naudan jauhelihapihvi, pekonia, savubarbecue- sekä juustokastiketta. Maalaisranskalaiset.
4. BURGER OF HEAVEN (vegan)
Peas of heaven burgerpihvi, vegaanista “cheddaria”, savuchiliä, suolakurkkua ja chilimajoneesia vegaanisen briossisämpylän välissä. Maalaisranskalaiset.
Kaikki hampurilaiset sisältävät raikasta salaattia, punasipulia sekä pihvitomaattia. 

Tervetuloa!

Annamari Saure
Päijät-Hämeen aluevastaava
ammisaure@gmail.com
050 331 8209