Tietokirjailijana somessa: Tiktok

Millä tavoin tietokirjailija voi hyödyntää Tiktokia tietokirjansa markkinoinnissa? Millainen alusta Tiktok on asiantuntijoille? Miten Tiktokissa kannattaa ja ei kannata toimia? Liittyykö Tiktokin käyttöön vaaroja? 

Suomen tietokirjailijat järjestää jäsenilleen maksutonta sosiaalisen median koulutusta. Kussakin koulutuksessa käsitellään yhtä somekanavaa.

Neljännessä webinaarissa pureudutaan Tiktokin käyttöön. Webinaarissa saadaan käytännön vinkkejä ja ideoita oman tietokirjan markkinoimiseen sekä asiantuntijana toimimiseen Tiktokissa. Tiktok-koulutus pidetään torstaina 15.2.2024 klo 10–11 verkossa. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 12.2.

Kouluttajana on sosiaalisen median asiantuntija ja tietokirjailija Piritta Seppälä. Otavan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jenni Lindvall kertoo siitä, miten kustantamo hyödyntää Tiktokia kirjailijoiden ja teosten markkinoinnissa.  

Ajankohta: torstai 15.2.2024 klo 10–11.
Paikka: verkkokoulutus Zoomin webinaarialustalla. Linkki ja ohjeet osallistumiseen lähetetään tiistaina 13.2. Tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille jälkikäteen.
Ilmoittautuminen: alla olevalla ilmoittautumislomakkeella ma 12.2. mennessä.

Lisätiedot ja kysymykset:
Heidi Mäki | tapahtumatuottaja, Suomen tietokirjailijat ry
heidi.maki @ suomentietokirjailijat.fi | 050 505 4306  


 

Palautelomake Tiktok-webinaari 15.2.2024

Voit jättää palautteen myös nimettömänä.

Nimi

Sähköpostiosoite

Palaute Tiktok-webinaarista

Minkä arvosanan antaisit webinaarille asteikolla 1-5? (1=välttävä, 5 erinomainen)

Mistä aiheista toivot jatkossa webinaareja ja koulutuksia?