Kopiosto-valtakirja

Suomen tietokirjailijat ry on Kopioston jäsenjärjestö. Yhdistyksen apurahoihin käytettävät varat ovat Kopioston muun muassa valtiolta, kunnilta ja yrityksiltä keräämiä kollektiivisesti tilitettäviä tekijänoikeudellisia korvauksia. Kopiosto kerää korvaukset teosten kopioinnista ja tilittää ne jäsenjärjestöille muun muassa apurahoina edelleen jaettaviksi.

Yhdistykselle annettu valtakirja on tärkeä kriteeri apurahojen myöntämisessä.

Vaikka olisit antanut valtakirjan jollekin muulle Kopioston jäsenjärjestölle, toivomme saavamme lisäksi Kopiosto-valtakirjan Suomen tietokirjailijat ry:lle koskien työtäsi tietokirjailijana, oppikirjailijana ja/tai tutkijana.

Riittää, että Kopiosto-valtakirja annetaan yhdistykselle vain kerran.

Voit ladata Kopiosto-valtakirjan tästä.

Suomen tietokirjailijat ry:lle voit antaa valtakirjan tietokirjailijana, oppikirjailijana ja/tai tutkijana. Valitse vain näistä ominaisuuksista.

Täytetyn, tulostetun ja allekirjoitetun valtakirjan voi lähettää postitse Suomen tietokirjailijat ry:lle osoitteeseen Hietalahdenranta 15 A 8, 00180 Helsinki. Muista allekirjoittaa sekä valtakirja että yhteystietolomake.

Voit täyttää valtakirjan käsin tai koneella. Jotta voit täyttää valtakirjan koneella, avaa tiedosto Adobe Acrobat -ohjelmalla. Jos sinulla ei ole Acrobat-ohjelmaa koneellasi, voit asentaa sen ilmaiseksi Adoben verkkosivuilta.

Lisätietoja Kopioston verkkosivuilla www.kopiosto.fi.