Kopiosto-valtakirja

Suomen tietokirjailijat ry on Kopioston jäsenjärjestö. Yhdistyksen apurahoihin käytettävät varat ovat Kopioston muun muassa valtiolta, kunnilta ja yrityksiltä keräämiä kollektiivisesti tilitettäviä tekijänoikeudellisia korvauksia.

Kopiosto kerää korvaukset teosten kopioinnista ja tilittää ne jäsenjärjestöilleen, jotka puolestaan jakavat korvaukset oman alansa tekijöille esimerkiksi apurahoina.

Siksi Suomen tietokirjailijat ry:lle annettu Kopiosto-valtakirja on tärkeä kriteeri apurahoja myönnettäessä.

Vaikka olisit antanut valtakirjan jollekin muulle Kopioston jäsenjärjestölle, toivomme saavamme valtakirjan myös Suomen tietokirjailijat ry:lle koskien työtäsi tietokirjailijana, oppikirjailijana ja/tai tutkijana.

Aiemmin yhdistykselle annetut valtakirjat ovat voimassa.

Huomioithan, että tieto mahdollisesti annetusta valtakirjasta tarvitaan apurahan hakuajan päättymisen jälkeen hakemusten käsittelyvaiheessa.

Voit ladata Kopiosto-valtakirjan tästä.

Suomen tietokirjailijat ry:lle voit antaa valtakirjan tietokirjailijana, oppikirjailijana ja/tai tutkijana. Valitse vain näistä ominaisuuksista.

Täytetyn, tulostetun ja allekirjoitetun valtakirjan voi lähettää postitse Suomen tietokirjailijat ry:lle osoitteeseen Hietalahdenranta 15 A 8, 00180 Helsinki. Muista allekirjoittaa sekä valtakirja että yhteystietolomake.

Voit täyttää valtakirjan käsin tai koneella. Jotta voit täyttää valtakirjan koneella, avaa tiedosto Adobe Acrobat -ohjelmalla. Jos sinulla ei ole Acrobat-ohjelmaa koneellasi, voit asentaa sen ilmaiseksi Adoben verkkosivuilta.

Lisätietoja Kopioston verkkosivuilla www.kopiosto.fi.