Hae lasten ja nuorten tietokirjailijaa esiintymään kirjastoosi


Lasten ja nuorten TIETOKIRJA.FI-päivä on tänä vuonna perjantaina 8. syyskuuta 2017.

Tietokirjallisuuden edistämiskeskus rahoittaa kahdenkymmenen lasten ja nuorten tietokirjailijan vierailut kirjastoihin ympäri Suomen. HAKU ON PÄÄTTYNYT.

Kirjastossa esiintyvä tietokirjailija lukee, kertoo ja keskustelee kirjoistaan, ja tuo mukana omia kirjojaan.

Syksyllä 2017 kirjastovierailulle lähtevät muun muassa Ilari Aalto, Laura Ertimo, Paula Havaste, Marjut Hjelt, Vuokko Hurme, Markus Hotakainen, Tytti Issakainen, Iiris Kalliola, Sari Kanala, Elina Lappalainen, Liisa Lauerma, Martti Lintunen, Markku Löytönen, Mika Myllyneva, Viljami Ovaskainen, Sanna Pelliccioni, Ilpo Probst, Maia Raitanen, Mia Rönkä ja Suvi Vehmanen.

Hae lasten ja nuorten tietokirjailijaa vierailulle Suomen tietokirjailijat ry:n sivuilla olevalla verkkolomakkeella perjantaihin 9.6. mennessä. Hakemuksia voi tehdä vain kirjastojen henkilökunta. Hakemuksia ei oteta vastaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Hakuajan päätyttyä arvotaan, mitkä kaksikymmentä kirjastoa saavat tietokirjailijavieraan ja missä kirjastossa kukin kirjailija esiintyy.

Vierailun toteutuminen ilmoitetaan kirjastoille viimeistään viikolla 26. Samalla kirjastoille ilmoitetaan myös kirjailijan yhteystiedot. Kirjastot ja kirjailijat sopivat keskenään esiintymisen kellonajan ja muut käytännön järjestelyt. Tietokirjallisuuden edistämiskeskus maksaa esiintyjille 250 euron palkkion, matkakulut ja mahdolliset päivärahat.

Lue lisää:

TIEDOTE Lasten ja nuorten tietokirjapäivä kirjastoissa ympäri Suomen 8. syyskuuta 2017