Hae lasten ja nuorten tietokirjailijaa vierailulle kirjastoosi 1.9.2023

24.04.2023

Tietokirjallisuuden edistämiskeskus rahoittaa jälleen kahdenkymmenen lasten ja nuorten tietokirjailijan vierailut kirjastoihin ympäri Suomen. Vierailut järjestetään 1.9. paikan päällä tai virtuaalisesti. Kirjastossa esiintyvä tietokirjailija kertoo ja keskustelee kirjoistaan sekä niiden aihepiireistä.

Syksyllä 2023 kirjastovierailulle lähtevät: Jade Haapasalo, Anne Hakulinen, Vuokko Hurme, Merja Kalm, Titta Kuisma, Jukka Laajarinne, Lina Laurent, Roope Lipasti, Pinja Meretoja, Miina Mäki, Reetta Niemelä, Kerttu Rahikka, Tiina Sarja, Salla Savolainen, Karoliina Suoniemi, Aino-Mari Tuuri, Otto Tähkäpää, Leena Valmu, Leena Virtanen ja Mika Wickström.

Vierailua haetaan nettisivuillamme olevalla verkkolomakkeella perjantaihin 5.5. mennessä. Hakemuksia voi tehdä vain kirjastojen henkilökunta. Toivomme hakemuksia erityisesti kirjastoilta, jotka eivät ole aiemmin saaneet vierailua, ja jotka ovat halukkaita kutsumaan paikalle yleisöä, kuten koululuokan. Hakemuksia ei oteta vastaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Vierailun toteutuminen ilmoitetaan kirjastoille 12.5. mennessä. Samalla kirjastoille ilmoitetaan myös kirjailijan yhteystiedot. Kirjastot ja kirjailijat sopivat keskenään esiintymisen kellonajan sekä muut käytännön järjestelyt. Tietokirjallisuuden edistämiskeskus maksaa esiintyjille esiintymispalkkion, matkakulut ja mahdolliset päivärahat.

Täytä hakulomake nettisivuillamme.

Lisätiedot:
Heidi Mäki | Tapahtumatuottaja | Suomen tietokirjailijat ry
heidi.maki@suomentietokirjailijat.fi | 050 505 4306

Ajankohtaista