Lomakkeet

Matkalasku- ja palkkiolomakkeet

Alta löydät matkalasku- ja palkkiolomakkeet yhdistyksen tapahtumia ja työtehtäviä varten.

Lasku tulee tehdä kahden kuukauden kuluessa tapahtuneesta. Yhdistyksen tilivuosi on kalenterivuosi. Tilivuoden päättymisen jälkeen laskua ei voida maksaa.

Matkalasku

Käytä Matkalasku-lomaketta, kun

1. olet yhdistyksen jäsen ja olet ottanut osaa yhdistyksen järjestämään tilaisuuteen (kevät/syyskokoukseen, koulutukseen tai jäsentilaisuuteen). Yhdistys hyvittää kotimaan matkakuluja jäsenilleen edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan (omavastuu 15 euroa).
  2. laskutat työtehtävään liittyviä matka- ja majoituskustannuksia
  3. laskutat oman auton käytöstä julkisten liikkennevälineiden mukaan.

Palkkio, kilometrikorvaus ja päiväraha

Käytä lomaketta, kun

1. olet esiintynyt yhdistyksen tilaisuudessa
  2. olet ollut yhdistyksen työtehtävissä esimerkiksi koulutuksessa tai tapahtumassa
  3. laskutat kilometrikorvauksen (vain kun asiasta on sovittu etukäteen toiminnanjohtajan kanssa)
  4. laskutat päivärahan.

Aktiivilomakkeen täyttämiseen tarvitset Adobe Acrobat -ohjelman. Jos sinulla ei ole Acrobat-ohjelmaa koneellasi, voit asentaa sen ilmaiseksi Adoben verkkosivuilta.

Täytä lomake huolellisesti. Kaikki lomakkeet lähetetään yhdistyksen toimistoon osoitteella

Suomen tietokirjailijat ry
Hietalahdenranta 15 A 8