Lomakkeet

Matkalasku- ja palkkiolomakkeet

Alta löydät matkalasku- ja palkkiolomakkeet yhdistyksen tapahtumia ja työtehtäviä varten.

Laskut tulee tehdä kahden kuukauden kuluessa tapahtuneesta. Yhdistyksen tilivuosi on kalenterivuosi. Tilivuoden päättymisen jälkeen laskuja ei voida maksaa.

Täytä lomake huolellisesti (nimi, osoite, tilinumero, tapahtuman päivämäärä ja tilaisuuden nimi). Kaikki lomakkeet lähetetään yhdistyksen toimistoon osoitteella

Suomen tietokirjailijat ry
Mariankatu 5, 3. krs
00170 HELSINKI

Valitse Matkalasku jäsenille, kun olet yhdistyksen jäsen ja olet ottanut osaa yhdistyksen järjestämään tilaisuuteen (kevät/syyskokoukseen, koulutukseen tai jäsentilaisuuteen). Yhdistys hyvittää kotimaan matkakuluja jäsenilleen edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan (omavastuu 15 euroa).

Valitse Matkalasku / Palkkiolomake (vain yhdistyksen työtehtävissä), kun olet esiintynyt tai ollut muissa yhdistyksen työtehtävissä koulutuksessa tai tapahtumassa.

Yhdistyksen työtehtävissä matkakulut ja palkkio laskutetaan erillisillä lomakkeilla.

Matkalasku jäsenille

Matkalasku (vain yhdistyksen työtehtävissä)

Palkkiolomake (vain yhdistyksen työtehtävissä)

Aktiivilomakkeen täyttämiseen tarvitset Adobe Acrobat -ohjelman. Jos sinulla ei ole Acrobat-ohjelmaa koneellasi, voit asentaa sen ilmaiseksi Adoben verkkosivuilta.