Tietokirjallista ohjelmaa Vanhan kirjallisuuden päivillä

Vanhan kirjallisuuden päivät järjestetään 37. kerran Sastamalassa, Sylvään koululla 30.–31.7.2021. Vuoden 2021 tapahtuman teemana on Vale. Vanhan kirjallisuuden päiviä voi seurata myös verkossa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Mukana on tuttuun tapaan myös tietokirjallista ohjelmaa. Perjantaina avajaisissa jaetaan vuotuiset Warelius-palkinnot. Warelius-palkinto myönnetään vuosittain tietokirjailijalle, jolla on laaja ja korkealaatuinen tietoteostuotanto tai jolla on ollut merkittävä vaikutus suomalaiseen tietokirjallisuuteen.

Elämäni tietokirjat -haastattelusarjassa tavataan perjantaina historiantutkija ja kriitikko Veli-Pekka Leppänen sekä lauantaina kirjailija Marisha Rasi-Koskinen. Elämäni tietokirjat -sarjassa tunnetut suomalaiset kertovat, mitkä ovat heille kymmenen tärkeää tietokirjaa elämän varrelta.

Perjantai 30.7.2021

Sylvään koulu, Ojansuunkatu 8 ja verkossa
Klo 10.30–11.30 Avajaiset. Warelius-palkintojen jako. Palkinnon jakavat Suomen tietokirjailijoiden varapuheenjohtaja Anne Mäntynen ja viestintäpäällikkö Anne Rutanen.
Klo 12.00–13.00: Elämäni tietokirjat. Historiantutkija ja kriitikko Veli-Pekka Leppänen. Haastattelijana Parnasson vastaava tuottaja Karo Hämäläinen.

Lauantai 31.7.2021

Sylvään koulu, Ojansuunkatu 8 ja verkossa
Klo 14.15–15.15 Elämäni tietokirjat. Kirjailija Marisha Rasi-Koskinen. Haastattelijana viestintäpäällikkö Anne Rutanen.

Lisätiedot ja Vanhan kirjallisuuden päivien koko ohjelma tapahtuman kotisivuilla vanhankirjallisuudenpaivat.com.