sastamala-kuva

Tietokirjallista ohjelmaa Vanhan kirjallisuuden päivillä

Vanhan kirjallisuuden päivät järjestetään Sastamalassa, Sylvään koululla 1.–2.7.2022. Vuoden 2022 tapahtuman teemana on Ääni. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Mukana on tuttuun tapaan myös tietokirjallista ohjelmaa. Perjantaina avajaisissa jaetaan vuotuiset Warelius-palkinnot. Warelius-palkinto myönnetään vuosittain tietokirjailijalle, jolla on laaja ja korkealaatuinen tietoteostuotanto tai jolla on ollut merkittävä vaikutus suomalaiseen tietokirjallisuuteen.

Elämäni tietokirjat -haastattelusarjassa tavataan perjantaina kirjailija Anja Snellman sekä lauantaina säveltäjä, tietokirjallisuuden Finlandia-voittaja Osmo Tapio Räihälä. Elämäni tietokirjat -sarjassa tunnetut suomalaiset kertovat, mitkä ovat heille kymmenen tärkeää tietokirjaa elämän varrelta.

Perjantai 1.7.2022

Sylvään koulu, Ojansuunkatu 8
Klo 10.30–11.30 Avajaiset. Warelius-palkintojen jako.Palkinnon jakavat Suomen tietokirjailijoiden puheenjohtaja Timo Tossavainen ja palkintolautakunnan jäsen Kati Solastie.
Klo 12.00–13.00: Elämäni tietokirjat. Kirjailija Anja Snellman. Haastattelijana Jukka-Pekka Pietiäinen.

Lauantai 2.7.2022

Sylvään koulu, Ojansuunkatu 8
Klo 14.15–15.15 Elämäni tietokirjat. Säveltäjä, tietokirjallisuuden Finlandia-voittaja Osmo Tapio Räihälä. Haastattelijana Karo Hämäläinen.

Lisätiedot ja Vanhan kirjallisuuden päivien koko ohjelma tapahtuman kotisivuilla vanhankirjallisuudenpaivat.com.