Hyvä Suomen tietokirjailijat ry:n jäsen,

tervetuloa yhdistyksen Uusien jäsenten iltaan keskiviikkona 4.10.2016 klo 17–20 Tieteiden talolle ja yhdistyksen toimistolle. Mukaan on kutsuttu kaikki kuluvan ja edellisen vuoden aikana yhdistyksen jäseniksi liittyneet.

Tilaisuus alkaa klo 17.00 Tieteiden talon salissa 505 (5. kerros) puheenjohtaja Markku Löytösen ja toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Pietiäisen esityksillä. Lakimies Mari Wallgren kertoo yhdistyksen tarjoamista lakimiespalveluista, ja viestintäpäällikkö Anne Rutanen yhdistyksen muista palveluista.

Uusien jäsenten ilta ke 4.10.2017

Tieteiden talo (Kirkkokatu 6, 00170 Helsinki)
Sali 505 | klo 17.00

Markku Löytönen: Tietoympäristö muuttuu
Jukka-Pekka Pietiäinen: Kustannusalan trendit ja tietokirjailijat
Mari Wallgren: Yhdistyksen lakimiespalvelut
Anne Rutanen: Yhdistyksen palvelut

klo 19.00 Cocktailtilaisuus yhdistyksen toimistolla (Mariankatu 5, 00170 Helsinki)

Tieteiden talolta siirrymme noin klo 19 yhdistyksen toimistolle verkostoitumaan muiden tietokirjailijoiden ja toimiston työntekijöiden kanssa.

Ilmoittaudu mukaan oheisen verkkolomakkeen kautta maanantaihin 25. syyskuuta mennessä. Mukaan mahtuu 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta! Jos et pääsekään paikalle, pyydämme peruuttamaan tulosi etukäteen.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti osallistumisesta. Peruutuspaikkoja voi tiedustella osoitteesta eveliina.laurila@suomentietokirjailijat.fi.
 
Yhdistys korvaa jäsenten kotimaan matkakulut halvimman kulkuneuvon mukaan (omavastuu 15 euroa).

Lämpimästi tervetuloa!

Jukka-Pekka Pietiäinen
Toiminnanjohtaja | Suomen tietokirjailijat ry