Hyvä Suomen tietokirjailijat ry:n jäsen,

tervetuloa yhdistyksen Uusien jäsenten iltaan keskiviikkona 12.9.2018 klo 17–20 Tieteiden talolle ja yhdistyksen toimistolle. Mukaan on kutsuttu kaikki kuluvan ja edellisen vuoden aikana yhdistyksen jäseniksi hyväksytyt.

Tilaisuus alkaa klo 17.00 Tieteiden talon salissa 505 (5. kerros) puheenjohtaja Markku Löytösen ja toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Pietiäisen esityksillä. Viestintäpäällikkö Anne Rutanen yhdistyksen muista palveluista ja lakimies Satu Lundelin kertoo yhdistyksen tarjoamista lakimiespalveluista.

Uusien jäsenten ilta ke 12.9.2018

Tieteiden talo (Kirkkokatu 6, 00170 Helsinki)
Sali 505 | klo 17.00

Markku Löytönen: Tietoympäristö muuttuu
Jukka-Pekka Pietiäinen: Kustannusalan trendit ja tietokirjailijat
Anne Rutanen: Yhdistyksen palvelut
Satu Lundelin: Yhdistyksen lakimiespalvelut

klo 19.00 Cocktailtilaisuus yhdistyksen toimistolla (Mariankatu 5, 3. rs, 00170 Helsinki)

Tieteiden talolta siirrymme noin klo 19 yhdistyksen toimistolle verkostoitumaan muiden tietokirjailijoiden ja toimiston työntekijöiden kanssa.
 

Ilmoittaudu mukaan alla olevan verkkolomakkeen kautta maanantaihin 3. syyskuuta mennessä. Mukaan mahtuu 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta! Jos et pääsekään paikalle, pyydämme peruuttamaan tulosi etukäteen. Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti osallistumisesta. Peruutuspaikkoja voi tiedustella osoitteesta eveliina.laurila@suomentietokirjailijat.fi.

Yhdistys korvaa jäsenten kotimaan matkakulut edullisimman kulkuneuvon mukaan (omavastuu 15 euroa).

Lämpimästi tervetuloa!

Jukka-Pekka Pietiäinen
Toiminnanjohtaja | Suomen tietokirjailijat ry