Tietokirjailijoiden verkkolukupiiri

Tietokirjailijoiden verkkolukupiiri yhdistyksen jäsenille jatkuu keväällä 2021. Lukupiiri kokoontuu neljänä torstaina klo 14–15.30. Tapaamisten ajankohdat ovat 4.2., 11.3., 8.4. ja 6.5.

Verkkolukupiiri on ohjattu lukupiiri, jossa luetaan ajankohtaista tietokirjallisuutta. Keskiössä on luettu tietokirja ja sen osallistujissa herättämät ajatukset ja tunnot. Ohjaaja myös alustaa lyhyesti tietokirjan tiimoilta, esimerkiksi tekijästä, teoksesta, ajankohtaisista teemoista. Jokaiseen kertaan sisältyy rupeama luovaa ja/tai reflektiivistä kirjoittamista, jonka tarkoitus on jäsentää ja syventää omaa ajattelua. Kaikki kirjoittaminen tehdään itselle, mitään ei tarvitse jakaa.

Lukupiiriin ohjaa tietokirjailija, kirjallisuustieteen dosentti ja kirjallisuusterapeutti Päivi Kosonen.

Maaliskuun tapaaminen 11.3. – Ilmoittautuminen aukeaa 19.2. klo 10

Maaliskuun verkkolukupiiri pidetään torstaina 11.3.2021 klo 14–15.30. Maaliskuun tapaamiseen luetaan Annina Holmbergin ja Olli Löytyn teos Ina ja Tito. Kohtauksia Collianderien taiteilijaliitosta (Kirjapaja 2020). 

Verkkolukupiirin jokaiseen tapaamiseen ilmoittaudutaan erikseen. Kuhunkin kokoontumiseen otetaan 8 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä. Maaliskuun tapaamisen 11.3. ilmoittautuminen alkaa perjantaina 19.2. klo 10. Ilmoittautumislomake avautuu tälle sivulle. Mukaan pääsy tai mahdollinen jonotuspaikka vahvistetaan kullekin ilmoittautujalle sähköpostitse.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan – tietokirjallisuudesta ja sitä kautta meistä ja maailmasta!

Ehdota tietokirjaa kevään lukupiiriin: Keräämme ehdotuksia tietokirjoista kevään 2021 verkkolukupiiriin. Toiveita luettavista tietokirjoista voi lähettää lomakkeella täällä. Voit toivoa esimerkiksi tiettyä tietokirjaa tai tietokirjailijaa, aihepiiriä tai tietokirjallisuuden lajia. 

Päivi Kososen kuva: Lea Froloff

Päivi Kosonen on tietokirjailija, kirjallisuustieteen dosentti ja kirjallisuusterapeutti. Hän ohjaa työkseen erilaisia lukupiirejä ja kehittää parhaillaan lukupiirimalleja Turun yliopistossa Suomen Akatemian tutkimushankkeessa.


Ilmoittautuminen Tietokirjailijoiden verkkolukupiirin 11.3.2021 kokoontumiseen

Mukaan otetaan 8 ensimmäistä ilmoittautujaa. Mukaan pääsy tai jonotuspaikka vahvistetaan kaikille sähköpostitse.

Etunimi*

Sukunimi*

Sähköpostiosoite*

Puhelinnumero*

Mahdolliset lisätiedot

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia*