tietokirjailijailta 27.11.2017

Tervetuloa Villa Kiven Tietokirjailijailtaan Aarresaaria ja lähiöluonnon helmiä maanantaina 27.11. klo 18!


Tietokirjailijailta ma 27.11. klo 18 Villa Kivessä, Linnunlauluntie 7

Syksyn 2017 toisen Tietokirjailijaillan aiheena on Aarresaaria ja lähiöluonnon helmiä. Vieraina ovat tietokirjailijat Antti Koli ja Jarmo Nieminen. Haastattelijana on tietokirjailija Iiris Kalliola.

Tietokirjailijaillassa keskustellaan pääkaupungin luonnon historiasta ja nykyisten luontokohteiden erityispiirteistä. Mikä on luonnon merkitys kaupunkilaisille ja miltä näyttää pääkaupungin luonnon tulevaisuus? Voiko tietokirjailija vaikuttaa asioiden kulkuun?

Biologi Antti Koli on myös valokuvaaja ja toimittaja. Hänen viimeisin teoksensa Helsingin muuttuva luonto (Metsäkustannus 2017) kertoo Helsingin eliömaailmasta jääkaudelta pääkaupunkiaikaan.

Upseeri Jarmo Niemisen kirja Keisarin perintö - Kertomuksia Helsingin sotilassaarten historiasta (Gummerus 2016) sai vuoden 2017 Kaarlen palkinnon. Helsingin linnoitussaaria hän lähestyy luontokohteina WWF:n palkitsemassa kirjassa Aarresaaret (Gummerus 2014) sekä Aarresaaret-oppaassa (Gummerus 2017).

Villa Kivi sijaitsee Töölönlahden rannalla osoitteessa Linnunlauluntie 7. Pääsy juhlatilaan on talon oikeanpuoleisesta päädystä.

Tietokirjailijailta on kaikille avoin ja maksuton. Kahvitarjoilu.

Tilaisuuden järjestää Suomen tietokirjailijat ry yhteistyössä Lukukeskuksen ja Kivi-talo Säätiön kanssa.

Tapahtuma on myös Facebookissa.
 
Lämpimästi tervetuloa!

Iiris Kalliola
Uudenmaan aluevastaava
iiriskalliola@gmail.com
040 7416 472


Antti Kolin kuva: Kai Lunden.
Jarmo Niemisen kuva: Gummerus kustannus.