Ehdota nimeä tietokirjafestivaalille

Ehdota uutta nimeä TIETOKIRJA.FI-festivaalille! Kaikkien nimiehdotuksen jättäneiden kesken arvotaan kirjalahjakortteja. Voit halutessasi jättää useita nimiehdotuksia. Jätäthän nimiehdotuksesi viimeistään 19.3.

TIETOKIRJA.FI on tietokirja-alan yhteinen tapahtuma, jossa ovat mukana tietokirjailijat, tietokirjakustantajat ja useat muut tietokirjallisuuden julkaisemista edistävät tahot. Luvassa on paneelikeskusteluja ja haastatteluja ajankohtaisista aiheista. Tietokirjafestivaali järjestetään joka toinen vuosi, tänä vuonna jo yhdeksättä kertaa. Festivaali on yleisölle avoin ja ilmainen tapahtuma. Festivaali pidetään seuraavan kerran 30.-31.8.2023.

Edellinen TIETOKIRJA.FI-tapahtuma järjestettiin 25.–26.8.2021 virtuaalisesti. Vuonna 2021 tapahtuman teemana oli Poikkeus. TIETOKIRJA.FI-festivaalilla kuultiin paneelikeskusteluja ja haastatteluja mm. elämästä poikkeusvaltioissa, poikkeusajan vaikutuksesta työelämään sekä talouteen, poikkeusyksilöistä elämäkerroissa, pandemian olemuksesta, naisten roolista historiankirjoituksessa, esseiden ja true crimen suosiosta sekä lähimatkailusta. Mukana oli kuusikymmentä esiintyjää eri aloilta. Aiemmista tapahtumista tutut ohjelmanumerot ”Elämäni tietokirjat” ja ”Miten minusta tuli tietokirjailija” saivat jatkoa. Lisäksi Tietokirjaraati arvioi ajankohtaisia tietokirjoja. Uutuutena tapahtumassa kuultiin myös ulkomaisten tietokirjailijoiden videotervehdyksiä. 

TIETOKIRJA.FI-tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen tietokirjailijat ry, Suomen Kustannusyhdistys, Kirjakauppaliitto, Tietokirjallisuuden edistämiskeskus, Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta ja Tieteellisten Seurain valtuuskunta. Lisätiedot vuoden 2021 tapahtumasta.


 

Ehdota nimeä tietokirjafestivaalille!

Jos haluat osallistua kirjalahjakorttien arvontaan, jätäthän nimiehdotuksen lisäksi nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Voit jättää nimiehdotuksen myös nimettömänä.

Nimi

Sähköpostiosoite

Nimiehdotuksesi tietokirjafestivaalille (voit jättää useita ehdotuksia):