TIETOKIRJA.FI

Tietokirjafestivaali TIETOKIRJA.FI pidetään 25.26.8.2021 verkossa. Teemana on tänä vuonna ”Poikkeus”. Vuoden 2021 TIETOKIRJA.FI-tapahtuma järjestetään Töölössä Tieteiden talon väistötiloissa vanhalla Kauppakorkeakoululla, Runeberginkatu 14–16, Helsinki. Tapahtuma striimataan, ja yleisöä voi tulla paikan päälle, jos koronarajoitukset sen sallivat.

Tapahtumassa kuullaan erilaisia paneelikeskusteluja ja haastatteluja ajankohtaisista aiheista. Aiemmista tapahtumista tutut ohjelmanumerot ”Elämäni tietokirjat” ja ”Miten minusta tuli tietokirjailija” saavat jatkoa. Lisäksi tietokirjaraati arvioi ajankohtaisia tietokirjoja.

TIETOKIRJA.FI järjestetään joka toinen vuosi, tänä vuonna kahdeksatta kertaa. Kaksipäiväinen tietokirjafestivaali on yleisölle avoin ja maksuton. TIETOKIRJA.FI on osa vuoden 2021 tietokirjaviikkoa. TIETOKIRJA.FI-festivaalin ohjelma julkistetaan kesäkuussa.

TIETOKIRJA.FI-tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen tietokirjailijat ry, Suomen Kustannusyhdistys, Kirjakauppaliitto, Tietokirjallisuuden edistämiskeskus, Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta ja Tieteellisten Seurain valtuuskunta.

Lisätiedot:

Anne Rutanen | Viestintäpäällikkö | Suomen tietokirjailijat ry
anne.rutanen@suomentietokirjailijat.fi | 050 351 2771