TIETOKIRJA.FI

Tietokirjallisuusfestivaali TIETOKIRJA.FI järjestetään 25.-26.8. Tieteiden talolla Helsingissä. Tapahtuman teemana on ”Rikottuja rajoja”. Mukana on noin sata esiintyjää eri aloilta. Ohjelmaan voi tutustua tapahtuman verkkosivulla täällä.

Tapahtumassa on kuultu erilaisia paneelikeskusteluja ja haastatteluja ajankohtaisista aiheista. Tämän vuoden ohjelma julkaistaan keväällä 2021. 

TIETOKIRJA.FI järjestetään joka toinen vuosi, tänä vuonna kahdeksatta kertaa. Aiemmista tapahtumista tutut ohjelmanumerot ”Elämäni tietokirjat” ja ”Miten minusta tuli tietokirjailija” saavat jatkoa. Lisäksi tietokirjaraati arvioi ajankohtaisia tietokirjoja.

TIETOKIRJA.FI on osa vuoden 2021 tietokirjaviikkoa, jota vietetään maanantaista sunnuntaihin 23.-29.8. Tietokirjaviikon aikana on päivittäin tietokirjallista ohjelmaa. TIETOKIRJA.FI-festivaalin ja tietokirjaviikon ohjelma julkistetaan kesäkuussa osoitteessa www.tietokirja.fi. Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy.

TIETOKIRJA.FI-tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen tietokirjailijat ry, Suomen Kustannusyhdistys, Kirjakauppaliitto, Tietokirjallisuuden edistämiskeskus, Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta ja Tieteellisten Seurain valtuuskunta.

Lisätiedot:

Anne Rutanen | Viestintäpäällikkö | Suomen tietokirjailijat ry
anne.rutanen@suomentietokirjailijat.fi | 050 351 2771