Kutsu syyskokoukseen 19.11.2022

Suomen tietokirjailijat ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 19. marraskuuta 2022 klo 10.00 Helsingissä Tieteiden talolla, Kirkkokatu 6. Kokoukseen voi osallistua paikan päällä tai etäyhteyksin.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 6 pykälässä mainitut asiat. Kokouksessa valitaan yhdistyksen hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle, vahvistetaan toimintasuunnitelma ja jäsenmaksujen suuruus vuodelle 2023, päätetään vuoden 2023 tulo- ja menoarviosta sekä vahvistetaan puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten palkkiot vuodelle 2023. Lisätiedot hallituksen vaalista täällä. Tutustu ehdokkaisiin hallituksen vaalissa.

Syyskokousesitelmän pitää tietokirjailija Osmo Kontula otsikolla Tietokirjailijan elämää. Esitelmä välitetään myös etäosallistujille.

Ennen syyskokousta on tarjolla aamukahvi. Syyskokouksen jälkeen kokoukseen osallistuneille tarjotaan lounas. 

Syyskokouksen etkot 18.11.

Syyskokousta edeltävänä päivänä järjestetään uudenlaiset syyskokousetkot. Etkoilla on pientä järjestettyä ohjelmaa, joka koostuu mukavasta yhdessäolosta muiden kanssa keskustellen. Etkoille voi hyvin osallistua, vaikkei tuntisi ketään etukäteen. Illan jälkeen olet tutustunut uusiin tietokirjailijakollegoihin. Ohjelmallisen osuuden jälkeen on vapaamuotoista seurustelua ja tarjolla pientä purtavaa.

Syyskokouspäivien ohjelma

Perjantai 18.11.
Klo 18.00–21.00 Syyskokousetkot, Tekniskan Salit, Eerikinkatu 2, Helsinki

Lauantai 19.11.
Klo 9.30 Aamukahvi, Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki
Klo 10.00 Suomen tietokirjailijat ry:n syyskokous, Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki
Klo 13.00 Lounas

Syyskokouspäiville ilmoittautuminen

Syyskokoukseen ilmoittaudutaan viimeistään sunnuntaina 6.11. alla olevalla lomakkeella. Etäosallistujaksi voi ilmoittautua vielä 16.11. asti lomakkeella sivun alla. Myös etäosallistujien on ilmoittauduttava etukäteen.

Käytännön järjestelyistä tiedotetaan tarkemmin kokoukseen ilmoittautuneille jäsenille. Kokousmateriaalit ja osallistumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse erillisessä jäsenkirjeessä. Muutokset ovat mahdollisia. Ilmoittautuminen on mahdollista vain verkkolomakkeella. 

Matkat ja majoitus

Syyskokouspäivien ohjelma on jäsenille maksuton. Yhdistys korvaa syyskokoukseen osallistuvien jäsenten kotimaan matkakuluja edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan (omavastuu 15 euroa). Matkakulut laskutetaan sähköisellä lomakkeella, joka löytyy täältä. Kirjoita selite-kenttään "Syyskokouksen matkakulut" ja kirjaa, mistä mihin olet kulkenut ja minä päivinä (myös paluumatka). Lisää kuitit liitteeksi. Tarkemmat ohjeet kannattaa lukea matkalaskusivulta. Mahdollisen majoituksen jäsenet hoitavat omakustanteisesti. 
Tieteiden talon esteettömyys