Kutsu syyskokoukseen 27.11.2021

Suomen tietokirjailijat ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 27. marraskuuta 2021 klo 10.00 Helsingissä Radisson Blu Royalissa, Runeberginkatu 2, Helsinki.

Kokoukseen voi osallistua etäyhteyksin tai paikan päällä. Paikan päälle otetaan enintään sen hetkisten rajoitusten mukainen määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 6 pykälässä mainitut asiat. Kokouksessa valitaan yhdistyksen hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle, vahvistetaan toimintasuunnitelma ja jäsenmaksujen suuruus vuodelle 2022, päätetään vuoden 2022 tulo- ja menoarviosta sekä vahvistetaan puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten palkkiot vuodelle 2022. Lisätiedot hallituksen vaalista täällä.

Syyskokousesitelmän pitää tietokirjailija Maria Pettersson otsikolla Miten minusta tuli tietokirjailija? Esitelmä välitetään myös etäosallistujille.

Ennen syyskokousta on tarjolla aamiaista. Syyskokouksen jälkeen kokoukseen osallistuneille tarjotaan lounas.


Ilmoittautuminen

Syyskokouksen varsinainen ilmoittautuminen päättyi 14.11., mutta kokoukseen voi ilmoittautua 25.11. asti. Materiaalit on lähetetty sähköisesti 18.11. ja 25.11. Etäosallistujille lähetetään osallistumislinkki perjantaina 2611. Käytännön järjestelyistä tiedotetaan tarkemmin kokoukseen ilmoittautuneille jäsenille. Myös etäosallistujien on ilmoittauduttava etukäteen. Kokousmateriaalit ja osallistumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse erillisessä jäsenkirjeessä. Muutokset ovat mahdollisia. Ilmoittautuminen on mahdollista vain verkkolomakkeella.


Matkat ja majoitus

Syyskokouspäivien ohjelma on jäsenille maksuton. Yhdistys korvaa syyskokoukseen osallistuvien jäsenten kotimaan matkakuluja edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan (omavastuu 15 euroa). Matkalaskulomake löytyy täältä.

Mahdollisen majoituksen jäsenet hoitavat omakustanteisesti.