Kutsu syyskokoukseen 14.11.2020

Suomen tietokirjailijat ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 14. marraskuuta 2020 klo 10.00 etäyhteyksin ja Helsingissä Radisson Blu Royalissa, Runeberginkatu 2, Helsinki. Kevätkokouksessa ei ole tarjoilua.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 6 pykälässä mainitut asiat. Kokouksessa valitaan yhdistykselle uusi puheenjohtaja, valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle, vahvistetaan uusi toimintasuunnitelma ja vuoden 2021 jäsenmaksujen suuruus sekä päätetään tulo- ja menoarviosta. Lisätiedot hallituksen ja puheenjohtajan vaalista täällä.

Syyskokousesitelmän pitää tietokirjailija Esko Valtaoja otsikolla Tietokirjailijan elämää. Esitelmä välitetään myös etäosallistujille.

Väliaikaisesti voimassa oleva lainsäädäntö mahdollistaa etäosallistumisen, vaikka asiasta ei olisi mainintaa yhdistyksen säännöissä. Yhdistyksen hallitus päätti kokouksessaan 8.10.2020, että vuoden 2020 syyskokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Etäosallistumismahdollisuudella halutaan varmistaa, että myös riskiryhmiin kuuluvat yhdistyksen jäsenet pystyvät osallistumaan kokoukseen.

Koronatilanteen vuoksi yhdistyksen hallitus suosittaa ensisijaisesti etäosallistumista. Paikan päälle otetaan enintään sen hetkisten rajoitusten mukainen määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä.

Syyskokoukseen ilmoittaudutaan verkkolomakkeella 3.11. mennessä. Käytännön järjestelyistä tiedotetaan tarkemmin kokoukseen ilmoittautuneille jäsenille. Myös etäosallistujien on ilmoittauduttava etukäteen. Kokousmateriaalit ja osallistumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse erillisessä jäsenkirjeessä.


Ilmoittautuminen

Syyskokoukseen ilmoittaudutaan sivun alla olevalla lomakkeella 3.11. mennessä. Sähköposti-ilmoittautumisia ei valitettavasti voida käsitellä.


Matkat ja majoitus

Syyskokouspäivien ohjelma on jäsenille maksuton. Yhdistys korvaa syyskokoukseen osallistuvien jäsenten kotimaan matkakuluja edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan (omavastuu 15 euroa). Matkalaskulomake löytyy täältä.

Mahdollisen majoituksen jäsenet hoitavat omakustanteisesti.


Ilmoittautuminen syyskokoukseen 14.11.2020

Ilmoittaudu viimeistään 3.11.2020

Etunimi*

Sukunimi*

Sähköpostiosoite*

Puhelinnumero*

Postitoimipaikka*

Osallistun kokoukseen*

Vahvistamme ilmoittautumiset vielä sähköpostitse.

Mahdolliset lisätiedot

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.