Luottamushenkilöiden ja toimiston strategiapäivä

Suomen tietokirjailijat järjestää yhdistyksen hallituksen jäsenten, aluevastaavien ja toimiston henkilökunnan kanssa yhteisen strategiapäivän. Päivä pidetään perjantaina 27.5.2021 klo 9-15 Helsingissä, mikäli se on koronarajoitusten puitteissa turvallisesti mahdollista. Päivään voi osallistua myös etänä. Tervetuloa!

Ohjelma

  • Torstai 26.8. klo 19 Illallinen hotellissa
  • Perjantai 27.8. klo 9-15 Strategiapäivä (sis. aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin)

Strategiapäivää vietetään Helsingissä keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa.

Yhdistys korvaa strategiapäivään saapuville pitkänmatkalaisille torstain ja perjantain 26.8.-27.8. välisen yön yöpymisen hotellissa (hotelli ilmoitetaan myöhemmin) ja matkat edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Yhdistys korvaa majoituksen vain luottamushenkilöille. Jos saavutte avecin kanssa, kahden hengen huoneen voi varata, mutta huomioittehan, että avecin osuus huoneesta on omakustanteinen.

Strategiapäivään kannattaa ilmoittautua jo nyt, jotta saamme tietoa osallistujamäärästä. Mikäli koronatilanne muuttuu, strategiapäivän toteutus arvioidaan uudelleen. Päivän lopullisesta toteutumisesta ilmoitetaan elokuussa. Ilmoittauduthan mukaan sivun alla olevalla lomakkeella. Voit päivittää ilmoittautumisen tietoja vielä elokuussa.

Strategiapäivää edeltää järjestämämme tietokirjatapahtuma TIETOKIRJA.FI, joka pidetään keskiviikosta torstaihin 25.8.-26.8. Tapahtuma järjestetään verkossa ja Helsingissä vanhalla Kauppakorkeakoululla Töölössä. Paikan päälle voi mahdollisuuksien mukaan tulla, jos koronarajoitukset sen sallivat. Lisätiedot tapahtumasta ilmoitetaan myöhemmin.


Ilmoittautuminen strategiapäivään 27.8.2021

Etunimi*

Sukunimi*

Sähköpostiosoite*

Varmistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Puhelinnumero*

Postitoimipaikka*

Osallistun*Majoitus*Mahdolliset lisätiedot

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.