Suomen tietokirjailijat ry 35 vuotta

otsikkokuva

35-vuotisjuhlaseminaari kuvina

Suomen tietokirjailijat ry:n 35-vuotisjuhlaseminaari pidettiin perjantaina 18.5.2018 Helsingin yliopiston pienessä juhlasalissa.

Juhlaseminaarin juonsi yhdistyksen hallituksen jäsen Jaakko Heinimäki ja avauspuheenvuoron piti yhdistyksen puheenjohtaja Markku Löytönen. Ohjelmassa oli mm. M. A. Nummisen ja Pedro Hietasen musiikkiesitys yhdistyksen tarkoituksesta. Seminaarissa kuultiin myös tietokirjallisuuden professori Pirjo Hiidenmaan puheenvuoro tietokirjallisuudesta hyvinvoinnin rakentajana sekä Suomalaisen Tiedeakatemian pääsihteeri Pekka Aulan puheenvuoro tietokirjailijan maineesta. Juhlaseminaarin lopuksi tietokirjaraati arvioi viisi ajankohtaista tietokirjaa. Raadissa olivat Heikki Haapavaara, Kaarina Hazard, Heimo ”Holle” Holopainen ja Anna-Stina Nykänen, ja raadin juonsi yhdistyksen toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Pietiäinen.

Kuvia juhlaseminaarista voi katsella täällä.

Kuvia voi ladata seuraavasti: klikkaa kuvaa, sen jälkeen klikkaa oikeassa alanurkassa olevaa alaspäin osoittavaa nuolta ja valitse valikosta haluttu kuvakoko (täysikokoinen on "original").

Kaikki kuvat on ottanut Riku Nikkilä. Mainitsethan kuvaajan käytön yhteydessä.

Kiitos kaikille juhlaseminaarin osallistuneille!