Kevätkokous 18.9.2020

Yhdistyksen kevätkokous siirtyi koronaepidemian takia syksylle. Kevätkokous pidetään perjantaina 18.9.2020 klo 16 etänä ja Sokos hotel Presidentissä Helsingissä, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki. Ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautuneille lähetetään kokousaineisto ja osallistmisohjeet sähköpostitse erillisellä jäsenkirjeellä.

Kevätkokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 7 §:ssä mainitut asiat. Vuosikokousesitelmän pitää tietokirjailija Kai Ekholm otsikolla Mitä tietokirjailija saa sanoa? - Jörn Donnerin jäljillä.

Yhdistyksen hallitus päätti kevätkokouksen ajankohdasta ja järjestelyistä kokouksessaan 4.6.2020. Kevätkokouksen järjestelyt ovat koronaepidemian vuoksi poikkeukselliset. Väliaikaisesti voimassa oleva lainsäädäntö mahdollistaa etäosallistumisen, vaikka asiasta ei olisi mainintaa yhdistyksen säännöissä. Yhdistyksen hallitus päätti, että vuoden 2020 kevätkokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Etäosallistumismahdollisuudella halutaan varmistaa, että myös riskiryhmiin kuuluvat yhdistyksen jäsenet pystyvät osallistumaan kokoukseen.

Koronatilanteen vuoksi yhdistyksen hallitus suosittaa ensisijaisesti etäosallistumista. Etäosallistujien osallistumis- ja äänioikeuden käyttämiseen pyritään löytämään soveltuvat ratkaisut. Käytännön järjestelyistä tiedotetaan tarkemmin kokoukseen ilmoittautuneille jäsenille. Myös etäosallistujien on ilmoittauduttava etukäteen. Poikkeustilanteen vuoksi kevätkokouksessa ei ole tarjoilua eikä iltaohjelmaa. Kokousmateriaalit ja osallistumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse erillisessä jäsenkirjeessä.


Ilmoittautuminen

Kevätkokoukseen ilmoittaudutaan sivun alla olevalla verkkolomakkeella. Ilmoittautuminen on päättynyt.

Kevätkokoukseen otetaan paikan päälle sen hetkisten rajoitusten mukainen määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä. Sähköposti-ilmoittautumisia ei valitettavasti voida käsitellä.


Matkat

Kevätkokous on jäsenille maksuton. Yhdistys korvaa kevätkokoukseen osallistuvien jäsenten kotimaan matkakuluja edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan (omavastuu 15 euroa). Matkalaskulomake löytyy täältä. Mahdollisen majoituksen jäsenet hoitavat omakustanteisesti.