Helsingin Kirjamessut 25.–28.10.2018

banneri

Helsingin Kirjamessujen pääteemana on tänä vuonna Yhdysvallat. Suositun Tietokirjaraadin ja Tietokirjailijapalkintojen jaon lisäksi yhdistys on tänäkin vuonna mukana tuottamassa ohjelmaa mm. Tiedetorille ja toteuttamassa Suunnista kirjaan -tapahtumaa, joka tuo messuille 8 000 koululaista ja toisen asteen opiskelijaa.

Tilaa lippu Helsingin Kirjamessuille 12.10. klo 12.00 mennessä

Yhdistyksen jäsenet voivat tilata lippuja (2 kpl / jäsen) alla olevalla verkkolomakkeella. Lippuja voi tilata perjantaihin 12. lokakuuta klo 12.00 asti.

Tilaathan liput lomakkeella määräaikaan mennessä. Määräajan jälkeen tulleita tai sähköpostitse lähetettyjä tilauksia ei valitettavasti voida ottaa vastaan. Pääsylippu / liput lähetetään sähköpostitse viikolla 42 lomakkeessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Liput ovat jäsenille maksuttomia. Edun arvo on 16 euroa / lippu.

Uudenmaan jäsenille järjestetään aluetilaisuus lauantaina 27. lokakuuta. Uusimaalaiset jäsenet voivat ilmoittautua aluetilaisuuteen ja tilata kirjamessuliput täällä.

Yhdistyksen Helsingin Kirjamessujen lavaohjelmasta tiedotetaan jäsenkirjeissä, ja tiedot päivitetään myös yhdistyksen verkkosivuille. Helsingin Kirjamessujen lavaohjelma julkaistaan 25.9.


Lipputilaus Helsingin Kirjamessuille 2018

Etunimi*

Sukunimi*

Sähköpostiosoite*

Varmistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Tilaamasi liput / lippu lähetetään tähän osoitteeseen.

Tilaan pääsylipun Helsingin kirjamessuille (maks. 2 kpl / jäsen) *

Lisätietoja (huom. emme päivitä osoitteita jäsenrekisteriin tätä kautta)

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia