Helsingin Kirjamessut 24.–27.10.2019

banneri


Helsingin Kirjamessujen pääteemana on tänä vuonna Ranska. Suositun Tietokirjaraadin ja Tietokirjailijapalkintojen jaon lisäksi yhdistys on tänäkin vuonna toteuttamassa Suunnista kirjaan -tapahtumaa, joka tuo messuille 8 000 koululaista ja toisen asteen opiskelijaa.


Tietokirjallista ohjelmaa Helsingin Kirjamessuilla 2019

Lauantai 26.10.

Kruununhaka-lava klo 12.30–13.00: Tietokirjailijapalkintojen jako

Tietokirjailijapalkinnot myönnetään 19. kerran tunnustuksena laajasta ja ansiokkaasta tietoteostuotannosta. Palkinnot jakavat Suomen tietokirjailijat ry:n puheenjohtaja Markku Löytönen ja varapuheenjohtaja Tuula Uusi-Hallila.

Kruununhaka-lava klo 15.00–16.00: TIETOKIRJA.FI: Tietokirjaraati

Tietokirjaraati ruotii viittä ajankohtaista tietoteosta. Raadissa ovat mukana vapaa kirjoittaja ja näyttelijä Kaarina Hazard, muusikko ja käsikirjoittaja Holle Holopainen, media-ammattilainen ja kirjailija Jussi Lähde sekä toimittaja ja kirjailija Anna-Stina Nykänen. Juontajana toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Pietiäinen.

 


Jäsen, tilaa lippu Helsingin Kirjamessuille

Yhdistyksen jäsenet voivat tilata lipun (1 kpl / jäsen) alla olevalla verkkolomakkeella 14.10. asti.

Tilaathan liput lomakkeella määräaikaan mennessä. Määräajan jälkeen tulleita tai sähköpostitse lähetettyjä tilauksia ei valitettavasti voida käsitellä. Pääsylippu lähetetään sähköpostitse viikolla 42 lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen. Liput ovat jäsenille maksuttomia. Edun arvo on 19 euroa / lippu.


Lipputilaus Helsingin Kirjamessuille 2019

Tilaa lippu 14.10.2019 mennessä!

Etunimi*

Sukunimi*

Sähköpostiosoite*

Varmistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Lippu lähetetään tähän osoitteeseen.

Lisätietoja (huom. emme päivitä osoitteita jäsenrekisteriin tätä kautta)

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia