educa-banneri

Educa verkossa 29.-30.1.2021

Educa-messut järjestetään vuonna 2021 verkossa 29.-30.1.2021. Perinteiset Educa-messut järjestetään jälleen tammikuussa 2022.

Suomen tietokirjailijat on mukana Educa verkossa -tapahtumassa omalla virtuaalisella osastolla. Osastollamme voi mm. osallistua tietovisaan, tutustua uuteen Tietokirjoja kouluun! -katalogiin ja tilata Opettajien uutiskirjeen. Messujen yhteydessä jaetaan myös Oppikirjailijapalkinnot. Palkinnon saajat julkistetaan lauantaina 30.1.2021. Osastoomme voi tutustua täällä. Tervetuloa!

Educa verkossa -tapahtuman ohjelma on kotimaista ja kansainvälistä. Perjantaina luvassa on kansainvälistä ohjelmaa ja yliopisto- ja korkeakouluseminaari. Lauantaina tarjolla on kuntavaaleihin liittyvän puolueiden puheenjohtajien paneelikeskustelun lisäksi mm. tietoa oppivelvollisuuden laajentamisesta. Kansainvälinen osuus tarkastelee erityisesti pandemia-ajan opetustyön haasteita.Tutustu ohjelmaan täällä.

Tapahtuma on maksuton, mutta ohjelman seuraaminen edellyttää rekisteröitymistä ja käyttäjätilin luomista. Voit rekisteröityä täällä. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiviestin, jossa on ohjeet käyttäjätilin luomiseen. Rekisteröitymiseen ja ohjelman katsomiseen liittyvissä kysymyksissä kannattaa olla yhteydessä Messukeskuksen asiakaspalveluun.

Educa verkossa -tapahtuman verkkosivut ja lisätiedot.