educa-banneri

EDUCA-messut 26.-27.1.2018

Suomen tietokirjailijat ry osallistuu opetusalan Educa-messuille Helsingin messukeskuksessa 26.–27.1.2018 omalla osastolla ja jäsentilaisuudella.

Jäsentilaisuuteen ilmoittautuminen on päättynyt.

Educa-messuille osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä kävijäksi.

Rekisteröityminen oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn molempina messupäivinä. Rekisteröitymisen voi tehdä Educa-messujen sivuilla tai messukeskuksen pääovilla messujen aikana. Rekisteröitymisen jälkeen saa sisäänpääsykoodin, jonka voi tulostaa mukaan tai näyttää portilla esimerkiksi älypuhelimen näytöltä.

Yhdistyksellä on messuilla oma osasto 6e58. Osastolla mm. jaetaan yhdistyksen julkaisuja. Lisäksi osastolla voi kysyä oppi- ja tietokirjailijoiden apurahoista, yhdistyksen koulutusohjelmasta sekä tavata hallituksen jäseniä ja toimiston väkeä.

Messut ovat auki perjantaina klo 10–18 ja lauantaina klo 10–17. Perjantaina 26.1. yhdistyksen toimisto on suljettu. Toimiston ja hallituksen väkeä voi tavata yhdistyksen osastolla sekä perjantaina että lauantaina. Lauantaina osastolla ei ole päivystystä jäsentilaisuuden aikana klo 12–14 aikana.

Suomen tietokirjailijat ry jakaa vuoden 2018 Oppikirjailijapalkinnot Educa-messuilla yhdistyksen jäsentilaisuudessa. Oppikirjailijapalkinto myönnetään vuosittain usealle tietokirjailijalle tunnustuksena laajasta ja ansiokkaasta oppiteostuotannosta. Palkinnot ovat suuruudeltaan 8 000 euroa ja ne rahoitetaan Kopioston keräämillä tekijänoikeuskorvauksilla.

Jäsentilaisuus lauantaina 27. tammikuuta klo 12–14

Jäsentilaisuus järjestetään lauantaina klo 12.00–14.00 kokoustilassa 102 Messukeskuksen 1. kerroksessa. Tilaisuuden aluksi jaetaan vuoden 2018 Oppikirjailijapalkinnot. Palkintojenjaon jälkeen on keskustelu sähköisestä ylioppilaskirjoituksesta. Tilaisuuden päätteeksi tarjotaan buffet-lounas.

Jäsentilaisuuden ohjelma:

12.00-12.20   Oppikirjailijapalkintojen 2018 jako
12.20-13.15   Sähköinen ylioppilaskirjoitus. Keskustelijoina Raili Hilden, Arno Kotro ja Kaisa Vähähyyppä. Puheenjohtajana Tuula Uusi-Hallila.
13.15-14.00   Buffet-lounas

Ilmoittautuminen

Jäsentilaisuuteen ilmoittautuminen on päättynyt.

Ilmoittautuminen on sitova (peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta peritään tarjoilujen hinta). Jäsentilaisuuteen osallistuvien jäsenten kotimaan matkakuluja korvataan edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan 15 euron omavastuun ylittävältä osalta.

Vieraile Educa-messujen sivuilla ja katso koko messuohjelma