educa-banneri

Educa-messut 24.1.-25.1.2020

Suomen tietokirjailijat ry osallistuu opetusalan Educa-messuille Helsingin messukeskuksessa 24.–25.1.2020 omalla osastolla ja jäsentilaisuudella.

Jäsentilaisuuteen ilmoittautuminen on päättynyt. Peruutuspaikkoja voi kysellä osoitteesta eveliina.laurila@suomentietokirjailijat.fi.

Educa-messuille osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä kävijäksi. Rekisteröityminen oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn molempina messupäivinä. Rekisteröitymisen voi tehdä Educa-messujen sivuilla tai messukeskuksen pääovilla messujen aikana. Rekisteröitymisen jälkeen saa sisäänpääsykoodin, jonka voi tulostaa mukaan tai näyttää portilla esimerkiksi älypuhelimen näytöltä.

Yhdistyksellä on messuilla oma osasto 6e68. Osastolla voi kysyä mm. oppi- ja tietokirjailijoiden apurahoista, koululaisten tietokirjastipendeistä, toisen asteen oppilaitosten tietokirjailijavierailuista sekä tavata toimiston väkeä. Yhdistyksen lakimies Satu Lundelin on tavattavissa osastolla perjantaina 24.1. klo 15–17 ja lauantaina 25.1. klo 10–11.30. Lisäksi osastolla on jaossa yhdistyksen julkaisuja, mm. uutta lukuvinkkikatalogia Tietokirjoja kouluun! Lukuvinkkejä alakouluun ja esipetukseen.

Messut ovat auki perjantaina klo 10–20 ja lauantaina klo 10–17. Perjantaina 25.1. yhdistyksen toimisto on suljettu. Toimiston ja hallituksen väkeä voi tavata yhdistyksen osastolla sekä perjantaina että lauantaina.

Jäsentilaisuus lauantaina 25. tammikuuta klo 12–14

Jäsentilaisuus järjestetään lauantaina klo 12.00–14.00 kokoustilassa 102 Messukeskuksen 1. kerroksessa. Tilaisuuden aluksi jaetaan vuoden 2020 Oppikirjailijapalkinnot. Palkintojenjaon jälkeen julkistetaan yhdistyksen uusi Tietokirjoja kouluun! Lukuvinkkejä alakouluun ja esiopetukseen -katalogi ja kuullaan keskustelu tulevaisuuden oppimateriaaleista. Tilaisuuden päätteeksi on tarjolla buffet-lounas.

Jäsentilaisuuden ohjelma:

klo 12.00–12.20 Oppikirjailijapalkintojen 2020 jako. Markku Löytönen ja Tuula Uusi-Hallila.
klo 12.20–12.35 Tietokirjoja kouluun! Lukuvinkkejä alakouluun ja esiopetukseen -katalogin julkistaminen. Pirjo Hiidenmaa ja Ilona Lindh.
klo 12.35–13.15 Tulevaisuuden oppikirja -keskustelu. Keskustelijoina Kristiina Holm, Antti Kohi ja Kati Solastie, puheenjohtajana Sanna Haanpää.
klo 13.15–14.00 Buffet-lounas

Ilmoittautuminen

Jäsentilaisuuteen ilmoittautuminen on päättynyt. Peruutuspaikkoja voi kysellä osoitteesta eveliina.laurila@suomentietokirjailijat.fi. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään lisätietoja jäsentilaisuudesta sähköpostitse. Ilmoittautuminen on sitova. Jäsentilaisuuteen osallistuvien jäsenten kotimaan matkakuluja korvataan edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan 15 euron omavastuun ylittävältä osalta.

Vieraile Educa-messujen sivuilla ja katso koko messuohjelma