Kesäpäivä Sastamalassa 25.6.2020

Vanhan kirjallisuuden päivät on peruttu COVID-19-tartuntatautiepidemian vuoksi.  Suomen hallitus päätti 22.4. rajoitteista, joiden mukaan suuria yleisötapahtumia ei saa järjestää Suomessa 31.7. asti.

Myös yhdistyksen kesäpäivä ja sitä edeltävä seminaari on peruttu. Peruuntumisesta on ilmoitettu suoraan ilmoittautuneille ja seminaarin esiintyjille.

Päivitetty 24.4.2020


Tervetuloa Suomen tietokirjailijat ry:n perinteiseen kesäpäivään Sastamalassa torstaina 25. kesäkuuta!

Kesäpäivän ohjelma alkaa tietokirjallisella seminaarilla klo 16–18 Sylvään koululla (Ojansuunkatu 8) ja jatkuu illanvietolla Ellivuoren savusaunalla klo 18.30. Seminaari on yleisölle avoin ja maksuton. Iltaohjelmaan tulee ilmoittautua 7.6. mennessä verkkolomakkeella sivun alla.

Iltaohjelma 

Ellivuori Resort Sastamala, Ellivuorentie 131

Klo 18.30–20.30 Savusauna ja illallinen rannassa
 

Ilmoittautuminen ja maksut

Kesäpäivän ohjelma, tarjoilut ja sauna ovat jäsenille maksuttomia. Seuralaiset, jotka eivät ole yhdistyksen jäseniä, ovat tervetulleita mukaan, mutta heidän osaltaan iltaohjelmasta peritään 30 euron buffet- ja savusaunamaksu. Maksu suoritetaan yhdistyksen tilille FI23 5541 2820 0259 80, viitteeksi Kesäpäivä 2020 ja jäsenen nimi. Maksu on suoritettava 7.6. mennessä. Muistathan ilmoittaa mahdollisesta peruutuksesta.

Kesäpäivää ei järjestetä koronaepidemian rajoitteiden vuoksi. Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoa tapahtumasta sähköpostitse.

 

Vanhan kirjallisuuden päivät 26.–27.6.2020

Perjantaina 26. kesäkuuta alkavat Vanhan kirjallisuuden päivät, johon jäsenet voivat osallistua omatoimisesti. Yhdistyksellä on ohjelmaa Vanhan kirjallisuuden päivillä myös perjantaina ja lauantaina. Perjantaina avajaisissa jaetaan vuotuinen Warelius-palkinto (á 12 000 euroa). Lisäksi tapahtuman ohjelmassa kuullaan Elämäni tietokirjat -sarjan haastattelut perjantaina ja lauantaina. Sarjassa tunnetut henkilöt kertovat heille tärkeistä tietokirjoista.

Vanhan kirjallisuuden päivien ohjelma julkaistaan huhtikuussa.

 

Matka Sastamalaan ja yöpyminen

Jäsenet huolehtivat omatoimisesti matkoistaan ja majoituksestaan. Majoituspaikkoja voi etsiä esimerkiksi Sastamalan seudun matkailusivustolta. Yöpyminen kannattaa varata ajoissa. Mikäli sinulla on vaikeuksia löytää majoitusta, alueen ammattikoulu vuokraa myös opiskelijahuoneita. Ammattikoulun majoituksesta voi tiedustella asuntolaohjaajalta, 050 343 1895.

Sylvään koululta Ellivuori Resort Sastamalan savusaunalle on matkaa noin 15 kilometriä.

Tarkemmat saapumisohjeet ja lisätietoa lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille sähköpostitse kesäkuussa.