Mustarinda-residenssi Hyrynsalmella

Mustarinda-residenssi toimii Paljakan luonnonpuiston laidalla Kainuussa, vaaran laella aarniometsien ympäröimänä (rakennus on entinen kansakoulu). Toiminnan ekologinen arvopohja toteutuu mm. talon energiaratkaisuissa.

Vuokrattavina on 3 taiteilija-ateljeeta ja 3 tutkijalle/kirjallisen työn tekijälle soveltuvaa huonetta. Työtiloissa on isot ikkunat, asianmukainen valaistus,  koneellinen ilmanvaihto ja langaton Internet-yhteys. Yhteiskäytössä keittiö, olohuone, sauna.

Mustarinda-seura vaalii luonnon ja kulttuurin monimuotoisuutta tuomalla yhteen taiteen, tieteen ja järjestöelämän toimijoita keskusteluihin, seminaareihin, näyttelyihin ja tapahtumiin. Mustarinda-seura on vuonna 2009 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka jäseniä ovat taiteen ja tieteen ammattilaiset. Mustarindassa järjestetään vuosittainen kesänäyttely.

Residenssi

Mustarinda tarjoaa tiloja eri alojen taiteilijoiden ja tutkijoiden käyttöön. Residenssiin sisältyy valittu työtila sekä erillinen makuuhuone. Residenssijaksot ovat kahdesta viikosta kolmeen kuukauteen. Perhemajoitus on järjestettävissä.

Hakeminen

Haku kevät/syksy 2020 jaksoille päättyy 20.10.2019, lisätietoja keskuksen sivuilta.

Yhteystiedot

Toiminnanjohtaja Pauliina Leikas
pauliina.leikas@mustarinda.fi
info (at) mustarinda.fi